Φάμελλος: Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου είναι η ΕΛΠΙΔΑ για την Δυτική Μακεδονία

2 Min Read

Παρουσία του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. η κεντρική ομιλία της υποψήφιας Περιφερειάρχη

Στην Κοζάνη βρέθηκε την Παρασκευή ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Σωκράτης Φάμελλος για να στηρίξει την υποψηφιότητα της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Λίγο μετά τις 8 το βράδυ, ο κ. Φάμελλος έφτασε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ» και παραβρέθηκε στην κεντρική ομιλία της επικεφαλής.

«Είμαστε εδώ να ευχηθούμε με όλη μας την καρδιά, με ειλικρινή αγάπη αλλά και με ελπίδα για την επόμενη μέρα να είναι νικηφόρα αυτή η Κυριακή και να μπορέσει να βρει η Δυτική Μακεδονία ένα δρόμο προοδευτικό για ένα ελπιδοφόρο μέλλον» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Φάμελλος, ο οποίος μετέφερε την στήριξη όλης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Στέφανου Κασσελάκη στον συνδυασμό της κ. Ζεμπιλιάδου.

«Σε μια Περιφέρεια που ξέρω ότι έχει υποφέρει από τις πολιτικές της Κυβέρνησης και δυστυχώς είναι στις αρνητικές πρώτες θέσεις στην ανεργία, στην καθυστερημένη ανάπτυξη και στην έλλειψη κοινωνικών σχεδίων η περιοχή είναι μια απόδειξη αδικίας των αποτελεσμάτων της κυβερνητικής πολιτικής» πρόσθεσε ο κ. Φάμελλος.

Απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους της περιοχής είπε πως τόσο ο Γιώργος Κασαπίδης όσο και ο Γιώργος Αμανατίδης είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος και δεν βοήθησαν την Δυτική Μακεδονία από τις θέσεις τους και κάλεσε τους Δυτικομακεδόνες να στηρίξουν την «ΕΛΠΙΔΑ».

Θένια Βασιλειάδου – www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση