Φίλιππος Κυριαζίδης: Ο Πρόεδρος που έκανε την Ξηρολίμνη γνωστή στην ποδηλατική κοινότητα του κόσμου

1 Min Read

Ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Ξηρολίμνης Φίλιππος Κυριαζίδης, είχε φροντίσει επί ημερών του να ακούγεται το χωριό συχνά πυκνά λόγω των πλούσιων δράσεων που διοργάνωνε. Η Ξηρολίμνη ήταν το πρώτο χωριό της Κοζάνης που απέκτησε αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή με δωρεές από Ξηρολιμνιώτες που ζουν στο εξωτερικό. Ακόμη και ο ποδηλατικός γύρος στην περιοχή των Καραγιαννίων συγκέντρωνε εκατοντάδες παιδιά κάθε καλοκαίρι.

Μέσα σε όλα αυτά ο Φίλιππος έκανε γνωστή την Ξηρολίμνη στην ποδηλατική κοινότητα του κόσμου ως χώρο φιλοξενίας διερχόμενων ποδηλατών. Στο παλιό δημοτικό σχολείο του χωριού φιλοξενήθηκαν δεκάδες ποδηλάτες Έλληνες και ξένοι και γνώρισαν την ποντιακή φιλοξενία. 

Με μια φωτογραφία του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook με ποδηλάτες που έμειναν στην Ξηρολίμνη χθες, ο Φίλιππος Κυριαζίδης σχολιάζει “ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ 13:1-2* Συνεχίστε ν’ αγαπάτε ο ένας τον άλλο σαν αδέρφια. Μην ξεχνάτε τη φιλοξενία, γιατί μ’ αυτήν μερικοί, χωρίς να το ξέρουν, φιλοξένησαν αγγέλους.  *Η Αγία Γραφή (Παλαιά και Καινή Διαθήκη) Let brotherly love continue… Be not forgetful to entertain strangers: for thereby some have entertained angels unawares”.

Μοιραστείτε την είδηση