Φιλοπρόοδος Σύλλογος : Κώστας Τριανταφυλλίδης «Όνειρο απατηλό… η Ευτυχία στην αυλή»

2 Min Read

Ένα σημαντικό μουσικό αφιέρωμα στη μεγάλη λαϊκή μας στιχουργό, Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, ακολουθεί στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Φιλοπρόοδου Συλλόγου, που προσκαλεί όλες και όλους να αφεθούν στην ερμηνευτική δεινότητα ενός σύγχρονου λαϊκού τραγουδιστή, που εξέπληξε θετικά όσους είδαν το χειμώνα που πέρασε, την εμπορικότερη ελληνική κινηματογραφική παραγωγή των τελευταίων χρόνων, με θέμα τη συναρπαστική ζωή της σπουδαίας Ελληνίδας στιχουργού.

Πρόκειται για τον Κώστα Τριανταφυλλίδη που ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο, εμβληματικά τραγούδια μεταξύ των οποίων το «Όνειρο απατηλό» ένα τραγούδι που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Έχει στις αποσκευές του μεγάλης σημασίας συνεργασίες που άφησαν τα ίχνη τους στην σημερινή παρουσία του. Η συνεργασία του και οι κοινές περιοδείες με τον Δημήτρη Μητροπάνο, η συνεργασία του και δισκογραφικά με τον Γιώργο Νταλάρα, η πρώτη του συνεργασία με τη Μαρινέλλα, οι εμβληματικές παρουσίες του μαζί με την Βίκυ Μοσχολιού και τον Γιάννη Σπανό, με τη Σωτηρία Λεονάρδου, σκιαγραφούν την τροχιά και την πορεία του.

Μαζί του οι:

Θοδωρής Χριστόπουλος, πιάνο

Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, κιθάρες

Μάκης Πελέκας, μπουζούκι

 Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, στις 9:30 το βράδυ

στην «Αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων», στην κερασιά από κάτω. 

Η έναρξη προσέλευσης στο χώρο, για αποφυγή συνωστισμού, είναι στις 8:30 μ.μ. ενώ καθόμαστε μόνο εκεί που υπάρχει μαξιλάρι το οποίο και δεν μετακινούμε.

Απαραίτητη, κατά την είσοδο, η επίδειξη ή έκδοση κάρτας ετήσιας δωρεάς.

(Η έκδοση κάρτας γίνεται άμεσα, απλά με το ονοματεπώνυμο και τον ΑΦΜ σας)

Γενική είσοδος 10 ευρώ με το επιτρεπόμενο λόγω συνθηκών ποτό (αναψυκτικό, χυμό, κρύο τσάι, μπύρα) ή δροσερό παγωτό.

Χορηγοί:

  • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΑΛΙΑΚΜΩΝ»
  • ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ «GARDEN CENTER»
  • ΜΠΑΓΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  • ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ «ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ»
Μοιραστείτε την είδηση