Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Lakis Tzimkas Trio Featuring Mark Whitfield: The meeting την Δεύτερα 26 Νοεμβρίου

2 Min Read

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος σας προσκαλεί στην εναρκτήρια μουσική εκδήλωση της χειμερινής περιόδου για ένα συναρπαστικό τζαζ βραδινό με τους Lakis Tzimkas Trio.

- Advertisement -

Εκλεκτός προσκεκλημένος ο κορυφαίος Νεοϋορκέζος κιθαρίστας Mark Whitfield με το τρίο να συναποτελείται από το Λάκη Τζήμκα στο κοντραμπάσο και το

Χρήστο Γερμένογλου στα τύμπανα.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνθέσεις του συντοπίτη μας, σπουδαίου μουσικού, από την τελευταία του δουλειά με τίτλο “The meeting” στη συνεργασία του με τον Mark Whitfield, αλλά και συνθέσεις του Whitfield.

Ο Mark Whitfield είναι ένας από τους σημαντικότερους κιθαρίστες της jazz, συνεχιστής του George Benson, με συνεργασίες με τους Dizzy Gillespie, Art Blakey, Quincy Jones, Herbie Hancock, Bradford Marsalis, Sting, D’ Angelo, Jill Scott και πολλούς άλλους.

Ο Λάκης Τζήμκας έχει συνεργαστεί με μουσικούς της jazz όπως οι Sheila Jordan, Terrence Blanchard, Airto Moreira, Milcho Leviev, Adam Nussbaum, Greg Hutchinson κ.ά.

Ο Χρήστος Γερμένογλου είναι για πολλά χρόνια συνεργάτης του Λάκη Τζήμκα στα σχήματα Plan3 και Free Call, συνεργάτης του Σάκη Παπαδημητρίου, και έχει πολλές διεθνείς συνεργασίες με τη jazz και avant-garde σκηνή.

 

Πρόκειται να ζήσουμε μια ακόμη ανεπανάληπτη μουσική βραδιά, μια μοναδική περιήγηση στον κόσμο της τζαζ.

 

Αυτή την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 στις 9:30 το βράδυ,

στο στέκι του Συλλόγου.

 

Γενική είσοδος 10 ευρώ με ποτό

Μοιραστείτε την είδηση