Φωτογραφία του Γιώργου Σιαμπανόπουλου διακρίθηκε σε διαγωνισμό για ‘Φωτογραφία δρόμου΄

1 Min Read

Ακόμα μια διάκριση για τη φωτογραφική κοινότητα της πόλης μας. Η φωτογραφία του συντοπίτη μας Σιαμπανόπουλου Γιώργου επιλέχθηκε από το περιοδικό Φωτογράφος, στις 30 καλύτερες φωτογραφίες ανάμεσα σε 4952 συμμετοχές, με θέμα ‘Φωτογραφία δρόμου΄για τη στήλη ‘ Γκαλερί των αναγνωστών’ στο τεύχος Μαρτίου – Απριλίου που κυκλοφόρησε πρόσφατα..

Το σχόλιο του ίδιου για τη φωτογραφία : Εμποροπανήγυρη στην Κοζάνη. Λούνα παρκ, σουβλάκια και πλαστικά παιχνίδια. Γιορτή για την πόλη.  Ο πιτσιρικάς κρατάει το παιχνίδι του με καμάρι και περιφέρεται στο χώρο με γρήγορο βήμα, αποφασιστικό, κάνοντας επίδειξη δύναμης. Το κάδρο το είχα εντοπίσει από πριν. Πήγα στο σημείο και ήλπιζα να περάσει από εκεί. Τελικά, ύστερα από περίπου 20 λεπτά, μου έκανε τη χάρη.

Πέρα από την προφανή αντίθεση, αποτυπώνονται οι διαφορές και οι αποστάσεις ανάμεσα σε κοινωνικές ομάδες, χωρίς σωστή και λάθος πλευρά.

Ο Σιαμπανόπουλος Γιώργος είναι από την Κοζάνη. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία από το 2015, όταν και παρακολούθησε τον κύκλο μαθημάτων του φωτογραφικού εργαστηρίου του Δήμου Κοζάνης «Φωτοδίοδος».

Μοιραστείτε την είδηση