Γ. Ιωαννίδης: «Η δημοτική αρχή θα κάνει τα πάντα ώστε να γίνει φέτος η Κοζανίτικη Αποκριά»

3 Min Read

Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση με τους εκπροσώπους

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των Φανών για τη φετινή διοργάνωση της Κοζανίτικης Αποκριάς είχε το απόγευμα της Τετάρτης, ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Πολιτισμού Γιάννη Ιωαννίδη και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.

Ο κ. Ιωαννίδης, μιλώντας στο «Χ» ανέφερε πως η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και εκεί αναλύθηκαν τα όποια προβλήματα και δυσκολίες υπάρχουν φέτος για τη διοργάνωση της αποκριάς, λόγω της μη έγκρισης του προϋπολογισμού. «Τους είπαμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να γίνει η Κοζανίτικη Αποκριά και ήδη προσπαθούμε με την οικονομική υπηρεσία να βρούμε τρόπους για να ολοκληρωθούν οι συμβάσεις που πρέπει να γίνουν, ούτως ώστε να είναι όλα κατοχυρωμένα και να μην υπάρχει άγχος» τόνισε ο ίδιος. 

Συνέχισε λέγοντας πως οι εκπρόσωποι των φανών έκαναν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις και τοποθετήσεις και αξίζει να αναφερθεί πως όλοι τους έδειξαν κατανόηση στο πρόβλημα το οποίο έχει προκύψει με τον προϋπολογισμό. Ο ίδιος είναι αισιόδοξος πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. «Η δημοτική αρχή θα κάνει τα πάντα, σύσσωμη, όλες οι υπηρεσίες του δήμου θα βοηθήσουν ώστε να γίνει φέτος η Κοζανίτικη Αποκριά με τον καλύτερο τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωαννίδης.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, ο κ. Κοκκαλιάρης υπογράμμισε την αναγκαιότητα περαιτέρω στήριξης και ενδυνάμωσης του σπουδαίου και εμβληματικού αυτού πολιτισμικού θεσμού του τόπου μας, στοχεύοντας στην ανάδειξη και αξιοποίηση των τουριστικών δυνατοτήτων και πλεονεκτημάτων που τον συνοδεύουν, πάντα σε στενή και αγαστή συνεργασία με τους ανθρώπους των Φανών, οι οποίοι αποτελούν τον «πυρήνα» και την «ψυχή» της Κοζανίτικης Αποκριάς. 

Τέλος, ο κ. Ιωαννίδης στάθηκε στα σχέδια που έχουν για την Κοζανίτικη Αποκριά τα οποία θα μπουν σε εφαρμογή από την επόμενη χρονιά, καθώς φέτος είναι αδύνατον να τα προλάβουν μετά τα προβλήματα που έχουν προκύψει. «Του χρόνου θα κάνουμε όλα αυτά που έχουμε στο μυαλό μας και θα ενσωματώσουμε και όλες τις προτάσεις των φανών σε ένα τελείως διαφορετικό σχεδιασμό όπου θα προσθέσουμε πράγματα και δράσεις, ώστε να το κάνουμε ακόμα πιο ελκυστικό» τόνισε καταλήγοντας. 

Θένια Βασιλειάδουwww.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση