Γ. Κασαπίδης «Ο κόσμος επιβράβευσε τη δουλειά της Κυβέρνησης»

2 Min Read

Το αποτέλεσμα των εκλογών, σχολίασε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, στο περιθώριο συνέντευξης τύπου το μεσημέρι της Τρίτης, στο κτίριο της Περιφέρειας στη ΖΕΠ. Ο κ. Κασαπίδης δήλωσε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της πρώτης κάλπης, τονίζοντας πως «αυτό που διαπιστώσαμε όλοι, είναι ότι ο κόσμος θέλει τη σταθερότητα, τη σιγουριά και επιβραβεύει τη δουλειά που γίνεται και έχει γίνει από τη κυβέρνηση και έχει αποτυπωθεί σε ένα σύνολο έργων και δράσεων και στη Δυτική Μακεδονία»

«Με την ίδια λογική, εκτιμώ πως με το ίδιο πνεύμα που πρέσβευσε τους συμπολίτες μας στις εθνικές εκλογές, θα λειτουργήσει το ίδιο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, επιβραβεύοντας τη δουλειά τα έργα και τις δράσεις και την προσπάθεια που καταβάλουμε ως περιφερειακή αρχή, όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθώντας αδιαλείπτως να λύνουμε προβλήματα μικρά ή μεγάλα και να διαμορφώνουμε μια προοπτική με αισιοδοξία και ελπίδα για τη Δυτική Μακεδονία» ανέφερε ο κ. Κασαπίδης.

- Advertisement -

Επίσης σημείωσε πως η επόμενη δεκαετία για τη Δυτική Μακεδονία, θα είναι μια «ενάρετη» περίοδος, αναφερόμενος στο σχέδιο που έχει προετοιμάσει η Περιφέρεια για την περιοχή και τους πόρους που έχει εξασφαλίσει ήδη. «Δώσαμε πολλούς αγώνες, εντελώς μόνοι μας, τα προηγούμενα χρόνια, αλλά είμασταν προσηλωμένοι στη δουλειά μας και θα παρουσιάσουμε το έργο μας, ολοκληρωμένο στους πολίτες και την κρίση τους» κατέληξε.

 

Θένια Βασιλειάδου

Μοιραστείτε την είδηση