Γ. Κασαπίδης: Προτεραιότητα μας τώρα η ομαλή προσαρμογή της Δυτικής Μακεδονίας στη νέα πραγματικότητα- Καμπανάκι και πάλι για ενδεχόμενο προβλημάτων στην εφοδιαστική αλυσίδα

1 Min Read

“Προτεραιότητα μας είναι η ομαλή προσαρμογή της Δυτικής Μακεδονίας στη νέα πραγματικότητα, η γρήγορη ενεργοποίηση της διοικητικής και οικονομικής λειτουργίας” τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο κ. Κασαπίδης έκανε λόγο για τη σύσταση επιτροπής η οποία θα αποτελείται από τους Προέδρους των ιατρικών, φαρμακευτικών και οδοντιατρικών συλλόγων και των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων και η οποία θα παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη στην Περιφέρεια για όσο καιρό διαρκεί η κρίση του κορωνοιού.

Ο Περιφερειάρχης για μια ακόμη φορά υπογράμμισε τη μεγάλη του ανησυχία για ενδεχόμενο προβλημάτων στην εφοδιαστική αλυσίδα αλλά και αυτό μιας επισιτιστικής κρίσης σημειώνοντας πως έχει ζητηθεί η συνεργασία των επιμελητηρίων ώστε να υπάρχει σχετική καταγραφή.

Παράλληλα εξετάζονται όλοι οι τρόποι ενίσχυσης των δομών στήριξης των ασθενέστερων συμπολιτών μας, όπως τα συσσίτια, το πρόγραμμα ΤΕΒΑ κτλ.

“Εξετάζουμε όλα τα σενάρια, που μπορεί να υπάρξουν ακόμη και τα χειρότερα δυνατά. Θα είναι ευχής έργο να μην φτάσουμε σε τέτοια σημεία αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι” υποστήριξε.

 

Μοιραστείτε την είδηση