Βελτίωση της οικονομικής θέσης και αύξηση της εξωστρέφειας έδειξαν τα αποτελέσματα της ΑΝΚΟ για το 2015, όπως παρουσιάστηκαν στην Γενική Συνέλευση των μετόχων

straboy
από straboy
2 Min Read

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΝΚΟ για τη χρήση του 2015 παρουσία του Προέδρου της και Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη, του Δ/ντη της Γιώργου Αμανατίδη και πολλών αυτοδιοικητικών- μετόχων της εταιρείας. Τα αποτελέσματα κρίθηκαν εξόχως θετικά καθώς η εταιρεία βελτίωσε την οικονομική της θέση ενώ ενίσχυσε την εξωστρέφεια της.

« Να ευχαριστήσω θερμά τα στελέχη, τους εργαζόμενους και τη διοίκηση της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας, για το έργο που έχει παραχθεί. Η εταιρεία βελτίωσε την οικονομική της θέση με πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Από την αρχή, που αναλάβαμε, μέλημα μας ήταν η στρατηγική της εξωστρέφειας και ήδη αυτό γίνεται πράξη με μελέτη για την τηλεθέρμανση Αλεξανδρούπολης, επίκειται και για το Δήμο Ελευσίνας και όλα αυτά σημαίνουν πως ενισχύεται η εικόνα της εταιρείας και η εμπιστοσύνη των φορέων» ανέφερε ο κ. Καρυπίδης.

Ο Περιφέρειαρχης πρόσθεσε πως «η ΑΝΚΟ, πρέπει να ξέρουν οι πολίτες, πως σε πολλές περιπτώσεις προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της στην αυτοδιοίκηση της Δυτ. Μακεδονίας καθώς μέλημα μας είναι να αποτελέσει εργαλείο ανάπτυξης με σωστά αποτελέσματα, που να αγγίζουν τους πολίτες».

Ο κ. Αμανατίδης με τη σειρά του υποστήριξε πως «η αυτοδιοίκηση και οι φορείς έχουμε ένα κοινό στόχο, γύρω από τον οποίο συνενώνουμε τις δυνάμεις μας και για αυτό στην ΑΝΚΟ προσπαθούμε να γινόμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί, να γινόμαστε χρησιμότεροι στην τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη.Μας καθοδηγεί, η προσπάθεια που κάνουν οι φορείς της αυτοδιοίκησης για να βελτιώσουν τις συνθήκες στην Περιφέρεια μας  και εμείς ερχόμαστε συμπαραστάτες».

 

Μοιραστείτε την είδηση