Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Να κηρυχθεί σε έκτακτη ανάγκη η ΠΕ Καστοριάς και ο Δήμος Βοίου

1 Min Read

H επικεφαλής της παράταξης “Ελπίδα” Γεωργία Ζεμπιλιάδου στην τοποθέτηση της σημείωσε πως  “είμαστε σε μια φάση που επαναλαμβάνουμε τα ίδια αιτήματα εδώ και 15 μέρες και το μόνο που αυξάνονται είναι τα κρούσματα” παράλληλα έθεσε τον προβληματισμό γιατί ενώ η αρμόδια επιτροπή του ΕΟΔΥ εισηγήθηκε να μπει  σε καραντίνα μια περιοχή στην Ξάνθη με 2500 κόσμο, εδώ με ίδια χαρακτηριστικά ο ΕΟΔΥ δεν πήρε θέση. “Ο κ. Χαρδαλιάς και ο κ. Περιφερειάρχης είπαν θα ακούσουν τους Δημάρχους αλλά οι Δήμαρχοι δεν είναι οι ειδικοί να εισηγηθούν τέτοια μέτρα”.

Ο Περιφερειάρχης πάντως τόνισε πως ο ΕΟΔΥ εισηγηθηκε να κηρυχθεί σε καραντίνα  η Μεσοποταμία καθώς  υπαρχει αυξημένη συγκέντρωση κρουσμάτων. “Χρειαζόμαστε τη σύμφωνη γνώμη των δημάρχων για να συμβάλλουν στις ανάγκες, που θα απαιτηθούν”.

- Advertisement -

Η κα Ζεμπιλιάδου ζήτησε να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Καστοριά και παράλληλα ενίσχυση με γιατρούς στα Κέντρα Υγείας Καστοριάς και Σιάτιστας και υλικοτεχνική υποδομή. Τέλος ζήτησε να κλείσει  το εργοτάξιο της Πτολεμαίδας 5.

Μοιραστείτε την είδηση