Για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν πρωταθλητής ο Μακεδονικός Φούφα

2 Min Read

Μετά το πρωτάθλημα που κατέκτησε στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης, τώρα βγήκε και πρωταθλητής στον όμιλο του και του χρόνου θα αγωνίζεται στη Γ’ εθνική κατηγορία, ο Μακεδονικός Φούφα, που έδειξε τις προθέσεις του εξαρχής. 

Ο Μακεδονικός Φούφα εξασφάλισε μαθηματικά την πρωτιά στον όμιλο του, κλείνοντας την πορεία του σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα με 15 βαθμούς, ενώ η δεύτερη ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα έχει 10 βαθμούς και με μια αγωνιστική να απομένει, δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα στην κορυφή.

Τις δύο επόμενες θέσεις που θα οδηγήσουν στη Γ’ εθνική διεκδικούν, ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου με 10 βαθμούς, ο Δωτιέας Αγιάς και ο Διγενής Νεοχωρίου με 8 βαθμούς και ο Α.Ο. Στυλίδας με 7. Όλα είναι ανοιχτά και δύο από τους τέσσερις, θα πανηγυρίσουν την Κυριακή. Ο Αστέρας Καρδίτσας και ο Πυρσός Γρεβενών θα συνεχίσουν στην ερασιτεχνική κατηγορία.

Την περασμένη Κυριακή ο Μακεδονικός Φούφα έφυγε με 0-2 από τη Στυλίδα, ο Δωτιέας Αγιάς «διέλυσε» τον Πυρσό Γρεβενών μέσα στο «σπίτι» του με 0-8 και ο Διγενής Νεοχωρίου με τον Αστέρα Καρδίτσας έμειναν στο 0-0.

Την Κυριακή, ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου θα αναμετρηθεί με τον Δωτιέα Αγιάς, ο Αστέρας Καρδίτσας θα υποδεχθεί τον ουραγό Πυρσό Γρεβενών ενώ ο Διγενής Νεοχωρίου θα παίξει τον τελευταίο του αγώνα με την τοπική ομάδα της Στυλίδας. Ο Μακεδονικός Φούφα θα εκτίσει το ρεπό του. 

6η αγωνιστική 

  • Α.Ο. Στυλίδας – Μακεδονικός Φούφα 0-2
  • Διγενής Νεοχωρίου – Αστέρας Καρδίτσας 0-0
  • Πυρσός Γρεβενών – Δωτιέας Αγιάς 0-8

Ρεπό: Πύρασος Νέας Αγχιάλου

7η  αγωνιστική 

  • Δωτιέας Αγιάς – Πύρασος Νέας Αγχιάλου 
  • Αστέρας Καρδίτσας – Πυρσός Γρεβενών
  • Διγενής Νεοχωρίου – Α.Ο. Στυλίδας

Ρεπό: Μακεδονικός Φούφα

Βαθμολογία 4ου ομίλου 

1 Μακεδονικός Φούφα 15
2 Πύρασος Νέας Αγχιάλου 10
3 Δωτιέας Αγιάς 8
4 Διγενής Νεοχωρίου 8
5 Α.Ο. Στυλίδας 7
6 Αστέρας Καρδίτσας  2
7 Πυρσός Γρεβενών 0

 

Θένια Βασιλειάδου www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση