Γιάννης Θεοφύλακτος στην Πτολεμαΐδα-Επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή στην κεντρική ομιλία

4 Min Read

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν.Κοζανης και εκ νέου υποψηφίου Γιάννη Θεοφύλακτου στην Πτολεμαΐδα. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο καφέ Σπλέντορ στο κέντρο της Πτολεμαΐδας σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

“Η μεγάλη σας συμμετοχή και τα θερμά σας λόγια μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω τον μεγάλο και δύσκολο αγώνα μαζί σας” ανέφερε ο κ. Θεοφύλακτος εξαπολύοντας δριμύτατη κριτική στην αντιπολίτευση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

- Advertisement -

Ο κ. Θεοφύλακτος ξεκίνησε την ομιλία του με τα λόγια του Βασίλη Βασιλικού, πρώτου στη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πως “Πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας είναι όλοι εναντίον μιας κυβέρνησης” αναφερόμενος στα συστημικά ΜΜΕ και στα κόμματα της Αντιπολίτευσης, συμπληρώνοντας πως κάτι ανάλογο δεν συνέβη ούτε στα ταραγμένα χρόνια των δεκαετιών του 40 και του 50. Ο κ. Θεοφύλακτος προέτρεψε τον κόσμο “Ενωμένοι να τους αποδείξουμε πως στις επερχόμενες εκλογές δεν θα τους περάσει”.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Θεοφυλακτος αναφέρθηκε εκτενώς στο σημαντικό έργο που διετέλεσε ως μέλος των εξεταστικών επιτροπών της Βουλής και στα αποτελέσματά του που ενισχύουν το αίσθημα δικαίωσης των πολιτών, αφού οδηγούνται για πρώτη φορά στη δικαιοσύνη εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που εμπλέκονται σε σοβαρά οικονομικά σκάνδαλα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Θεοφύλακτος ανέπτυξε τις πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου προσωπικά για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων τόσο της Εορδαίας όσο και ολόκληρου του Νομού.
“Ήταν όλοι στο κόλπο και καμιά μορφή εξουσίας δεν λειτουργούσε ως όφειλε” ανέφερε ο κ. Θεοφύλακτος εξηγώντας πώς η Ελλάδα οδηγήθηκε σε μια παρατεταμένη περίοδο κρίσης την οποία η σημερινή κυβέρνηση κλήθηκε να αντιμετωπίσει σε πολύ δύσκολες συνθήκες, καταφέρνοντάς τα σε μεγάλο βαθμό. “Έβαλαν στην τσέπη τους τα χρήματα στέλνοντάς τα σε τράπεζες στο εξωτερικό και έστειλαν το λογαριασμό στο λαό” ανέφερε με νόημα ο κ. Θεοφυλακτος.

Ο κ. Θεοφύλακτος, καλός γνώστης της Εορδαίας έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα σε μεγάλες επιτυχίες της περιοχής όπως η ανάπτυξη του πανεπιστημίου και του νοσοκομείου, ανέλυσε εκτενώς τα όσα έγιναν για την Πτολεμαΐδα και την ευρύτερη περιοχή δίνοντας το στίγμα της επόμενης ημέρας για τις ανάγκες της περιοχής και των πολιτών της Εορδαίας.

Στην ομιλία του ο κ. Θεοφύλακτος αναφέρθηκε σε θέματα στα οποία πρωτοστάτησε όπως τα κόκκινα δάνεια και η πρώτη κατοικία υπενθυμίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που στήριξε τη μεσαία τάξη την οποία αν και επικαλείται η αντιπολίτευση, ουσιαστικά τη λεηλάτησε τα προηγούμενα χρόνια. Ακόμη υπενθύμισε πως το πρόγραμμα της ΝΔ στρέφεται ξεκάθαρα ενάντια στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους της ΔΕΗ οι οποίοι θα δεχθούν ισχυρό οικονομικό πλήγμα από τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου.

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη μεγάλη ανταπόκριση των Εορδαιων στην πολιτική του συγκέντρωση, ο κ. Θεοφύλακτος προέτρεψε το πολυπληθές κοινό φίλων και μελών του ΣΥΡΙΖΑ, να δώσουν μαζί τη μεγάλη μάχη των επερχόμενων εκλογών μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν θερμά τον κ. Θεοφύλακτο ενώ στην συνέχεια ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα όπου απαντήθηκαν σημαντικά ερωτήματα των παρευρισκομένων που αφορούσαν τόσο στην κεντρική πολιτική όσο και στα φλέγοντα τοπικά ζητήματα.

Μοιραστείτε την είδηση