Γιώργος Αμανατίδης ¨Συμμαχία για την Ανάπτυξη¨: Νίκη και αλλαγή το σύνθημα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Κοζάνη

2 Min Read

  Με την παρουσία του κόσμου να δίνει το σύνθημα της νίκης αλλά και της αλλαγής στην πορεία της Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ ο αγιασμός-εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του στην πόλη της Κοζάνης για τον συνδυασμό «Συμμαχία για την Ανάπτυξη».

  Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης δεσμεύτηκε για αποτελεσματικότητα και ταχύτητα αναφερόμενος στο προγραμματικό σχέδιο του συνδυασμού του υπογραμμίζοντας ότι «τολμηροί και ενεργοί πολίτες ενώθηκαν δίπλα στην κοινωνία που επιζητεί όσα της ανήκουν. Εμείς δεν κλείνουμε τα μάτια και τα αφτιά μας σε όσα τους απασχολούν. Αντίθετα τα κάνουμε δικούς μας στόχους, για τους οποίους θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα κριθούμε για τα αποτελέσματά μας».

 Παράλληλα ο κ. Αμανατίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο τοξικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τονίζοντας ότι «με όραμα, με συμμετοχική λειτουργία, με αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και ευθυνών, με ταχύτητα και αποτέλεσμα θα παράξουμε το έργο που απαιτείται, θα προωθήσουμε τις αλλαγές που χρειάζονται και θα δημιουργήσουμε την Περιφέρεια των εξελίξεων και της προόδου. Ναι, αυτά μας ενώνουν απέναντι στην τοξικότητα που γίνεται συνήθεια. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να πάρουμε πρωτοβουλίες. Αυτό κάναμε με τη σύσταση του Συνδυασμού μας και θα συνεχίσουμε ως Περιφερειακή Αρχή, παρ’ όλη την τοξικότητα που διαχέουν και τον προστατευτισμό που απολαμβάνουν». Τον χαιρετισμό του κ. Αμανατίδη ακολούθησε η παρουσίαση των 48 υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στην Π.Ε. Κοζάνης.

  • Συμμαχία για την Ανάπτυξη
  • Γραφείο Τύπου
Μοιραστείτε την είδηση