Γιώργος Αμανατίδης από την Πτολεμαΐδα: «Ζητώ να με αξιολογήσετε και να με εμπιστευθείτε»

1 Min Read

Για συμβόλαιο εμπιστοσύνης με τους πολίτες που τηρήθηκε και ζητά να ανανεωθεί έκανε λόγο ο Γιώργος Αμανατίδης στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Πτολεμαΐδα.


«Η παραγωγή χρήσιμου έργου για τον τόπο, την κοινωνία και τις επιχειρήσεις ήταν καθημερινή μου μέριμνα. Στο επίκεντρο θα είναι και πάλι οι προοπτικές της περιοχής και οι ανάγκες των συμπολιτών μου» επεσήμανε στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Αμανατίδης και αφού είχε προηγηθεί αναλυτικός απολογισμός τόσο του κυβερνητικού όσο και του προσωπικού του έργου.
O κ. Αμανατίδης εστίασε σε μία σειρά παρεμβάσεων του, μεταξύ άλλων στην θεσμοθέτηση του επιδόματος τηλεθέρμανσης, στον οδικό άξονα Φλώρινα – Πτολεμαΐδα, στη Σχολή Πυροσβεστών (έδρα, αποφοίτηση από την Πτολεμαΐδα), στις αποφάσεις για τους Δασικούς Συνεταιρισμούς και τη διάθεση καυσόξυλων την χρηματοδότηση των αθλητικών σωματείων, την πρόσληψη συγγενικού προσώπου λόγω θανατηφόρου ατυχήματος εργαζομένου σε εργολάβο σε εγκαταστάσεις της ΔΕΗ, στην αγροτική ανάπτυξη στη συμμετοχή του ΤΟΕΒ σε ενεργειακή κοινότητα για βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων.

- Advertisement -

Μοιραστείτε την είδηση