Γιώργος Αμανατίδης: Επισκέψεις σε υπηρεσίες και συναντήσεις με εργαζόμενους

2 Min Read

Κοντά στους εργαζόμενους και στα στελέχη της δημόσιας διοίκησης και των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, της  Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας και του Δήμου Κοζάνης βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Αμανατίδης. Το πρόγραμμα των επισκέψεων του κ. Αμανατίδη συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς τα τελευταία 24ωρα πριν την κάλπη.

Ο κ. Αμανατίδης αναφέρθηκε στις μεγάλες αλλαγές της τετραετίας, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. υλοποίησε μία σειρά δομικών μεταρρυθμίσεων, προχώρησε στον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης σε όλα τα επίπεδα, ψηφιοποίησε το Κράτος και ουσιαστικά οδηγεί το Ελληνικό Δημόσιο προς ένα σύγχρονο και παραγωγικό περιβάλλον.

- Advertisement -

Μέσα στις δεσμεύσεις του για τη νέα τετραετία ανέφερε την περαιτέρω βελτίωση και ωηφιοποίηση του 90% των δημόσιων υπηρεσιών μέσω gov.gr, αλλά και την εφαρμογή του νέου μισθολογίου με τις αντίστοιχες αυξήσεις στους μισθούς των υπαλλήλων.

Επίσκεψη σε Καστανιά, Λάβα, Πλατανόρευμα και Πετρανά

Το βράδυ της Τετάρτης, επισκέφθηκε τα χωριά Καστανιά, Λάβα, Πλατανόρευμα και Πετρανά. Οι υποδομές για τον αγροκτηνοτροφικό τομέα και τα δίκτυα φυσικού αερίου βρέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων του Γιώργου Αμανατίδη με τους κατοίκους. Ο κ. Αμανατίδης ανέπτυξε τον σχεδιασμό για τα δίκτυα φυσικού αερίου και όσα έχουν προχωρήσει μέχρι σήμερα ενώ παράλληλα μίλησε και για τα τέσσερα χρόνια κοινοβουλευτικού του βίου με αναφορές στο έργο και τις παρεμβάσεις του.

Μοιραστείτε την είδηση