Γιώργος Δακής: η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο αποτελούν πυξίδα του αγώνα

2 Min Read
Ο Γιώργος Δακής (μέση) έχοντας στο πλευρό του την κόρη του Ελίζα Δακή (δεξιά) και τον γαμπρό του Αλέξανδρο Κιάνα (αριστερά)

 

Ο Γιώργος Δακής (μέση) έχοντας στο πλευρό του την κόρη του Ελίζα Δακή (δεξιά) και τον γαμπρό του Αλέξανδρο Κιάνα (αριστερά)

Συνάντηση με δημοσιογράφους και εργαζόμενους στα ΜΜΕ της ΠΕ Κοζάνης, είχε το βράδυ της Τετάρτης ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Δακής. Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα, με τις συζητήσεις να περιστρέφονται γύρω από τις εκλογές, τα θέματα που απασχολούν την ΠΕ Κοζάνης και τον εκλογικό νόμο.

Ο κ. Δακής χαρακτήρισε τον προεκλογικό αγώνα που ξεκινά δύσκολο και την εκλογική αναμέτρηση σοβαρή και δύσκολη ταυτόχρονα. «Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο αποτελεί τιμή για εμένα και τους διαχρονικούς μου αγώνες. Η συμμετοχή μου στην επερχόμενη εκλογική μάχη, έχει να κάνει με όρους χρέους προς την κοινωνία και καθήκοντος προς την πατρίδα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δακής, μιλώντας στα ΜΜΕ.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως το ενδιαφέρον του για τον τόπο μας είναι ειλικρινές και διακατέχεται από διαχρονικότητα και σταθερότητα. «Στην εκλογική μάχη που επίσημα ξεκινά σε λίγες μέρες, συμμετέχω με όρους καθαρής συνειδήσεως, υπευθυνότητας, γνώσεως, προτάσεων, μετριοπάθειας, φιλοσοφίας συνεργασιών και προσεγγίσεων και κυρίως με όρους καθαρότητας και υπευθυνότητας έναντι της κοινωνίας μας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δακής.

Τέλος, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας της ΠΕ Κοζάνης, είπε πως η περιοχή μας έχει ανάγκη από τεκμηριωμένες, υπεύθυνες και καθαρές θέσεις και όχι από προσεγγίσεις που «κάποιες φορές μπορεί να εξυπηρετούν τα πρόσκαιρα συνθήματα αλλά μακροχρόνια οδηγούν σε αρνητική εξέλιξη για την προοπτική μας και για τον τόπο μας».

 

Όλγα Τουφεγγοπούλου

Μοιραστείτε την είδηση