Γιορτή του 4ου και 10ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας με θέμα το «Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Ευχόδεντρου» το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

1 Min Read

?
Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων σας προσκαλούν στη γιορτή με θέμα το: «Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Ευχόδεντρου του Σχολείου μας» το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 μμ.

Στην γιορτή θα φωταγωγηθεί με λαμπιόνια το μεγαλύτερο δέντρο της αυλής μας, το οποίο έχει στολιστεί με κάρτες-ευχές που έχουν κατασκευάσει τα παιδιά μας.

Η γιορτή θα συνοδεύεται από χριστουγεννιάτικη μουσική. Θα υπάρχει μπουφές από χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα (μελομακάρονα, κουραμπιέδες, κέικ, κτλ) που θα φέρουμε όλοι οι γονείς. Για την «ζεστασιά» της γιορτής θα υπάρχουν φωτιές και κρασί. Θα ψήσουμε κάστανα στο πνεύμα του Χειμώνα. Θα «ζωγραφίσουμε» τα παιδιά και χορωδίες θα μας πουν τα παραδοσιακά τους κάλαντα. Φέτος έχουμε την μέγιστη τιμή να φιλοξενήσουμε και τον Αι Βασίλη.

Πιστεύουμε ότι, η συγκεκριμένη δράση θα δώσει μια γιορτινή ατμόσφαιρα στο σχολείο μας και θα αποτελεί την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου. Θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τα παιδιά μας και η παρουσία τους αλλά και η δική μας θα ομορφύνει την γιορτή.

Στην γιορτή μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα παιδιά και οι γονείς της πόλης.

Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων
4ου & 10ου Δημοτικού Σχολείου Πτολ/δας

Μοιραστείτε την είδηση