Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στα πλαίσια της EGNATIA EXPO 2017

1 Min Read

Να τονώσει πτυχές της επιχειρηματικότητας πέρα από τα τετριμμένα, είναι ένας από τους σκοπούς της “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2017 – 9ηΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”. Γι’ αυτό το λόγο, εντάσσει στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων, ενημερωτικές ημερίδες με εξειδικευμένα θέματα που θα αποτελέσουν έδαφος για γόνιμο διάλογο αναδείξουν επιχειρηματικά εργαλεία.

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνεται πως κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: “Η ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.).

Ο Σ.Ε.Γ.Ε. είναι μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση με πανελλήνιο μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και απευθύνεται στις γυναίκες που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1997 στη Θεσσαλονίκη και συνεργάζεται με υπουργεία, κοινωνικούς φορείς, επαγγελματικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο για την προώθηση των συμφερόντων των γυναικών που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα.

 

Η ημερίδα, που αναμένεται να έχει έντονο ενδιαφέρον για τις γυναίκες – και όχι μόνο – που δραστηριοποιούνται στις τοπικές επιχειρήσεις, θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ του Ξενοδοχείου ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 (5η μέρα της Έκθεσης), και ώρα 12 το πρωί. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Μοιραστείτε την είδηση