Η Αναστασία Πάτσιου υποψήφια με τον Χάρη Κουζιάκη

2 Min Read

Υποψήφια με την Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις” είναι σε αυτές τις εκλογές η Αναστασία Πάτσιου. Είναι Προεδρος του παραρτήματος Δυτικής Μακεδονίας του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων και Γενική Γραμματέας της ΕΛΜΕ Κοζάνης και γεννήθηκε και σπούδασε στην Κοζάνη.

Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στις “Επιστήμες της Αγωγής” του ΕΑΠ, με ειδίκευση στην διαπολιτισμική εκπαίδευση. Ως καθηγήτρια Κοινωνιολογίας υπηρέτησε για πολλά χρόνια στο 1ο ΓΕΛ Κοζάνης, διετέλεσε Συντονίστρια Εκπαίδευσης Προσφύγων στην Δυτική Μακεδονία, ενώ τα τελευταία χρόνια κατέχει διευθυντική θέση σε σχολεία της περιοχής.

Υλοποίησε προγράμματα και δράσεις σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Κοζάνης “Ορίζοντες”, τον Συνήγορο του παιδιού, το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας, την Actionaid κ.α. με σκοπό την καλλιέργεια της αυτοεκτίμησης, της ενσυναίσθησης, της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων του παιδιού, της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο συνεργασιών με φορείς και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών υπήρξε εθελόντρια στην Άρσις Κοζάνης, καθώς και στον σύλλογο “Αγάπη για το παιδί”, με αλληλέγγυα δράση. Επίσης υπήρξε μέλος του ΔΣ της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Δυτικής Μακεδονίας και μέλος του ΔΣ της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Κοζάνης.
“Ως ενεργή πολίτης, η οποία κατάγεται και ζει στην Κοζάνη, οραματίζεται μια πόλη φιλική στους κατοίκους της, αλληλέγγυα, ελκυστική στους νέους και τις νέες, που προσφέρει ευκαιρίες και προοπτικές για όλους και όλες” αναφέρει η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη – Τόπος να Ζεις» σε ανακοίνωσή της.

Μοιραστείτε την είδηση