Η ΔΗ.ΣΥ. και πάλι στο «τιμόνι» των εκπαιδευτικών

2 Min Read

Τα αποτελέσματα των εκλογών των εκπαιδευτικών

Στις κάλπες κλήθηκαν οι εκπαιδευτικοί της Π.Ε. Κοζάνης για να εκλέξουν νέο διοικητικό συμβούλιο, εξελεγκτική επιτροπή, αντιπροσώπους για τη Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε. και αντιπροσώπους για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ. Εγγεγραμμένοι ήταν 803 και ψήφισαν 591. Τα έγκυρα ήταν 578, τα άκυρα ήταν τέσσερα και τα λευκά ήταν εννέα.  

- Advertisement -

Για το νέο Δ.Σ. πρώτη παράταξη αναδείχθηκε η ΔΗ.ΣΥ. Με 204 ψήφους η οποία κατέλαβε τρεις έδρες, δεύτερη αναδείχθηκε η Δ.Α.Κ.Ε. με 175 ψήφους και επίσης τρεις έδρες, τρίτη αναδείχθηκε η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών με 138 ψήφους και δύο έδρες και τέταρτο αναδείχθηκε το Αυτόνομο Δίκτυο με 61 ψήφους και μια έδρα. 

Στο Δ.Σ. θα είναι ο Αθανάσιος Κωτούλας, η Ελένη Δουγαλή και ο Στέφανος Γιαννακόπουλος από τη ΔΗ.ΣΥ.. Ο Κωνσταντίνος Δεμιρτζίδης, ο Ζήσης Τζιλίνης και ο Μιχάλης Γρίβας από τη Δ.Α.Κ.Ε.. Η Ειρήνη Ευαγγελοπούλου και η Χριστίνα Μέτσιου από την Αγωνιστική Συσπείρωση και ο Χρήστος Κυριακόπουλος από το Αυτόνομο Δίκτυο.

Στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκε η Ματίνα Καρμαζή από τη ΔΗ.ΣΥ., η Κάτια Βόντσα από τη ΔΑΚΕ και ο Μιλτιάδης Τζίντζιος από το Αυτόνομο Δίκτυο. 

Για τη Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ, η ΔΗ.ΣΥ. κατέλαβε 209 ψήφους και δύο έδρες, η Δ.Α.Κ.Ε. 157 ψήφους και δύο έδρε, η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών 113 ψήφους και μια έδρα και το Αυτόνομο Δίκτυο 76 ψήφους και μια έδρα. 

Αντιπρόσωποι για τη Γενική Συνέλευση εκλέχθηκαν η Σταυρούλα Νιτσιοπούλου και ο Αθανάσιος Κωτούλας από τη ΔΗ.ΣΥ., ο Κωνσταντίνος Δεμιρτζίδης και ο Ζήσης Τζιλίνης από τη Δ.Α.Κ.Ε., η Ειρήνη Ευαγγελοπούλου και η Χριστίνα Μέτσιου από την Αγωνιστική Συσπείρωση και ο Χρήστος Κυριακόπουλος από το Αυτόνομο Δίκτυο. 

Αντιπρόσωποι για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ με σύνολο 26 εδρών, η ΔΗ.ΣΥ συγκέντρωσε 205 ψήφους και δέκα έδρες, η Δ.Α.Κ.Ε 163 ψήφους και οκτώ έδρες, η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών 108 ψήφους και πέντε έδρες και το Αυτόνομο Δίκτυο 56 ψήφους και τρεις έδρες. 

Μοιραστείτε την είδηση