Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης διοργανώνει συνάντηση εργασίας στην οποία καλούνται να συμμετέχουν οι Διευθυντές των ΕΠΑ. Λ και ΕΚ της Π.Ε. Κοζάνης

1 Min Read

Σήμερα Τετάρτη και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Διοικητήριο Κοζάνης, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, διοργανώνει συνάντηση εργασίας στην οποία καλούνται να συμμετέχουν οι Διευθυντές των ΕΠΑ. Λ και ΕΚ της Π.Ε. Κοζάνης, οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στην Γ’ Φάση της Μαθητείας και όσοι εκπαιδευτικοί ορίστηκαν υπεύθυνοι για το συντονισμό της δράσης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ. Λ».
Στη συνάντηση θα γίνει αναλυτική ενημέρωση και συζήτηση για τις ανωτέρω δράσεις, καθώς και ανταλλαγή απόψεων για την εύρυθμη εφαρμογή τους.

Η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δρ Βασιλική Βόντσα, στην ομιλία της θα αναφερθεί στις μεταρρυθμίσεις στην Επαγγελματική Εκπαίδευση με έμφαση στη δράση «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ. Λ.»
Η υπεύθυνη της Δ.Δ.Ε. Κοζάνης για το πρόγραμμα «Μεταλυκειακό έτος- τάξης Μαθητείας» και της Δράσης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ. Λ.», κα. Ανδρέου Κρεούζα, θα αναπτύξει το κεφάλαιο που αφορά τα Χρηματοδοτούμενα Σχέδια Δράσης που πρέπει να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν οι σχολικές μονάδες. Στη συνέχεια θα παρουσιάσει την αποτίμηση της Β’ φάσης του προγράμματος Μαθητείας, περιγράφοντας τόσο τα σημεία που παρουσίασαν δυσκολίες όσο και τις διαδικασίες, στις οποίες πρέπει να δοθεί έμφαση κατά την Γ’ φάση εφαρμογής της Μαθητείας.

Μοιραστείτε την είδηση