Η Δημοτική Κίνηση για τις δηλώσεις των διεθνών του χάντμπολ: «Δύσκολα ανοίγεις μια πόρτα, αλλά εύκολα την κλείνεις»

2 Min Read

Στα όσα όμως προηγήθηκαν του αγώνα και τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Εθνικής ομάδας για τη φιλοξενία, αναφέρθηκε σε σχετική ανακοίνωση η Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος Να Ζεις, αναφέροντας:
«Eίχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης έναν, υψηλών προδιαγραφών, αγώνα χάντμπολ, αυτόν της Εθνικής Ελλάδας με την Εθνική Φινλανδίας.
Η διοργάνωση αυτή ήταν η συνέχεια μιας μεγάλης προσπάθειας που ξεκινήσαμε ως Δημοτική Αρχή, αφενός για να αξιοποιήσουμε το κλειστό της Λευκόβρυσης, το οποίο μέχρι τότε ρήμαζε, αφετέρου για να βάλουμε την Κοζάνη στο κάδρο των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων με σκοπό, όχι τον ‘άρτον και τα θεάματα’, ‘όπως κατηγορηθήκαμε στο παρελθόν από τον κο Μαλούτα, αλλά την εξωστρέφεια και την αναγνωρισιμότητα της πόλης μας και την ευκαιρία να απολαύσουν οι συμπολίτες μας αθλητικούς αγώνες υψηλού επιπέδου.
Πιστέψαμε πολύ σ’ αυτό το εγχείρημα και το υπηρετήσαμε με σθένος, με την βοήθεια και πολλών εθελοντών με αποτέλεσμα να φιλοξενηθούν στην Κοζάνη δεκάδες μεγάλοι αγώνες μπάσκετ, βόλει και χάντμπολ με μεγάλη επιτυχία, για την διοργάνωση των οποίων και την φιλοξενία των αθλητών παίρναμε συνεχώς τα εύσημα.
Ακούσαμε δυστυχώς τις προηγούμενες ημέρες για τα προβλήματα που προέκυψαν κατά την προετοιμασία, καθώς και τα παράπονα αθλητών της Εθνικής για απαξίωση και έλλειψη σεβασμού.
Είναι κρίμα σήμερα, αυτό που χτίστηκε με κόπο τα προηγούμενα χρόνια να κινδυνεύει να γκρεμιστεί σε ελάχιστο χρόνο γιατί η Δημοτική Αρχή δεν το βάζει ως προτεραιότητα.
Καλούμε λοιπόν τον Δήμαρχο να αναλάβει τις ευθύνες του γιατί ο Δήμος έχει συνέχεια, η περιοχή ιδιαίτερα τώρα έχει ανάγκη από πολλά, μεγάλα και μικρά και γιατί «δύσκολα ανοίγεις μια πόρτα, αλλά εύκολα την κλείνεις».

Μοιραστείτε την είδηση