Η Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος Να Ζεις για την επιστολή του Συνδέσμου Εταιρειών Φωτοβολταϊκών στον Πρωθυπουργό: Όταν το θράσος είναι απύθμενο…

2 Min Read
Παρακάτω παραθέτουμε τη σημερινή επιστολή, σύμφωνα με δημοσιεύματα, του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ προς τον κο Πρωθυπουργό. Στην επιστολή αυτή κατηγορούνται όλοι οι «αντιδρώντες» (επομένως και εμείς) για ιδιότυπο bulling σε δημόσιους λειτουργούς. Η προσπάθεια θέσπισης κανόνων στην ανεξέλεγκτη εγκατάσταση φωτοβολταικών πάρκων σε δημόσιες και δημοτικές εκτάσεις του Δήμου μας και η προστασία του Δημόσιου συμφέροντος και του φυσικού περιβάλλοντος από δημοκρατικά εκλεγμένους αντιπροσώπους, θεσμικά όργανα αλλά και συλλογικότητες πολιτών χαρακτηρίζεται ως «εκφοβισμός προς τους δημόσιους λειτουργούς».
Είναι οξύμωρο ότι ο ΣΕΦ, φαίνεται να αποδέχεται άκριτα τακτικές και συμπεριφορές που εγείρουν έντονο προβληματισμό σχετικά με την προστασία του δημόσιου συμφέροντος. Αναγνωρίζουμε την ανάγκη προώθησης των ΑΠΕ, και αυτό το έχουμε αποδείξει διαχρονικά, όμως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνεται εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος και με τακτικές που αφήνουν σοβαρές σκιές για την τακτικές εταιρειών και αιρετών.
Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» δηλώνει ξεκάθαρα και προς κάθε κατεύθυνση: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ οι κάθε είδους εκφοβισμοί και απειλές. Στην δεκάχρονη πορεία μας στα κοινά του Δήμου Κοζάνης δεν εκφοβίσαμε ποτέ κανέναν και δεν ανεχόμαστε εκφοβισμό από κανέναν. Σεβόμαστε και αντιμετωπίζουμε τον κάθε συμπολίτη μας με τον ίδιο τρόπο και σεβασμό και φυσικά και τους δημόσιους λειτουργούς. Μοναδικό κριτήριο της κάθε μας πράξης αποτελεί η υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων και συμφερόντων του τόπου μας.
Ας το αντιληφθούν καλά όλοι αυτοί που νομίζουν πως όλοι είμαστε ίδιοι και ας σταματήσουν να κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.
Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος Να Ζεις

 

Μοιραστείτε την είδηση