Η Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος να ζεις έκοψε την πίτα της

2 Min Read

Η Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος να ζεις έκοψε την πίτα της το βράδυ της Παρασκευής στο Κλιούγκι. Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα φίλοι και μέλη της κίνησης αντάλλαξαν απόψεις και τις καθιερωμένες ευχές για τη νέα χρονιά. Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό έκανε μια αναδρομή στη διαδρομή της Κίνησης  δηλώνοντας περήφανος για τη συλλογική λειτουργία ενώ  αναφερόμενος στο Δήμο σημείωσε πως μετά από 3,5 χρόνια σκληρής δουλειάς, έχουν μπει στο Δήμο στέρεες βάσεις και  τα αποτελέσματα θα είναι ακόμη περισσότερο εμφανή στους πολίτες.

“Κάποιοι δεν πίστευαν σε εμάς, λέγανε πως θα διαλυθούμε πως δεν θα τα καταφέρουμε. Όμως είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ για πολλά χρόνια γιατί πιστεύουμε πως μπορούμε να υπηρετήσουμε την κοινωνία με βάση τις αρχές και τις αξίες μας και το όραμα για τον τόπο. Έχουμε μάθει να λέμε στους πολίτες  τα πράγματα με το όνομα τους και αυτό πιστεύω πως ο κόσμος θα το εκτιμήσει” τόνισε χαρακτηριστικά.

- Advertisement -

Ο συντονιστής της Κίνησης Χάρης Κουζιάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός πως η Κίνηση μετά από μια δύσκολη περίοδο, που ακολούθησε τη νίκη στις εκλογές του 2014 και κατά την οποία μέλη της ανέλαβαν θέσεις διοίκησης στο Δήμο Κοζάνης,  βρήκε και πάλι το βηματισμό της. “Η Κίνηση είναι εδώ, είναι δυνατή, κάνει εκδηλώσεις, μιλά πολιτικά, έχει προτάσεις,  θα κατεβεί στις εκλογές και θα τις κερδίσει. Είμαι σίγουρος πως ακολουθούμε το σωστό δρόμο, της συλλογικότητας, της σύνθεσης απόψεων. Έτσι θα συνεχίσουμε”.

Μεταξύ άλλων παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Ρούσης Αλεξανδρής, ο  Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Χαράλαμπος Τσεβεκίδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Θανάσης Δραγατσίκας, ο Πρύτανης του ΤΕΙ Στέργιος Γκανάτσιος και πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων.

Να σημειώσουμε εδώ στην καλή…ατμόσφαιρα  βοήθησε και το γεγονός πως δεν επιτρεπόταν τον κάπνισμα εντός του χώρου.

Μοιραστείτε την είδηση