Οι εγγραφές για τα εργαστήρια θεάτρου για ενήλικες από το ΔΗ.ΠΕΘΕ. Κοζάνης ξεκίνησαν

1 Min Read

Νέα προγράμματα, επισκέψεις αναγνωρισμένων ανθρώπων του θεάτρου και σεμινάρια με εξειδικευμένη θεματολογία εμπλουτίζουν φέτος τα εργαστήρια θεάτρου για ενήλικες του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης. Απευθύνονται σε ανθρώπους που επιθυμούν να γνωρίσουν τα μυστικά της θεατρικής τέχνης μέσα από το παιχνίδι, την επικοινωνία και τη δημιουργική έκφραση.

Θα λειτουργήσουν τρία τμήματα:

- Advertisement -

Α’ Κύκλος: Για αρχάριους, για εκπαιδευτικούς, θεατρολόγους, ηθοποιούς που θέλουν να εξασκήσουν περαιτέρω τα εκφραστικά τους μέσα. Οι συναντήσεις θα είναι δίωρης διάρκειας μια φορά την εβδομάδα.

Κόστος συμμετοχής: 20 €/μήνα.

 

Β’ Κύκλος: Για τους σπουδαστές που ολοκλήρωσαν το α’ έτος διδασκαλίας. Νέα προγράμματα εμβαθύνουν στο θεατρικό φαινόμενο ενώ ταυτόχρονα διατηρείται η φιλοσοφία των ομαδικών ασκήσεων εμπλουτισμένη και με ατομικές εργασίες. Οι συναντήσεις θα είναι δίωρης διάρκειας μια φορά την εβδομάδα.

Κόστος συμμετοχής: 20 €/μήνα.

 

Γ’ Κύκλος: Στόχος του τελευταίου κύκλου είναι η παρουσίαση μίας παράστασης. Προγραμματίζονται επισκέψεις αναγνωρισμένων ανθρώπων του θεάτρου. Οι συναντήσεις θα είναι τρίωρης διάρκειας μια φορά την εβδομάδα.

Κόστος συμμετοχής: 30 €/μήνα.

Στόχος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης είναι η πραγματοποίηση σε περιοδική βάση Σεμιναρίων με εξειδικευμένη θεματολογία.

Υπεύθυνος εργαστηρίων: Κωνσταντίνος Μπαμπίλας

 

Πληροφορίες- Εγγραφές:

Αίθουσας Τέχνης, Τριών Ιεραρχών 2 Κοζάνη | Τηλ: 24610 24062 και 6987991949

Ε-mail: [email protected]| http://dipethekozanis.gr | Facebook: /dipethekozanis

 

Μοιραστείτε την είδηση