Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου
Ο Δήμος Εορδαίας προσκαλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στη Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2025 και ώρα 18:00, με σημείο εκκίνησης τον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Πτολεμαΐδας και τερματισμό στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.
Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και τη διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Με σύνθημα «Σταγόνα – σταγόνα, φιάλη – φιάλη, γινόμαστε ένα μεγάλο κόκκινο ποτάμι αγάπης, αλληλεγγύης, ζωής!», η «Φλόγα της Αγάπης» θα διατρέξει τους δρόμους της Πτολεμαΐδας, μεταφέροντας το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος και της στήριξης προς τον συνάνθρωπο.