Η «Φλόγα της Αγάπης» στο Μαμάτσειο

1 Min Read

 

Η «Φλόγα της Αγάπης», όπως είναι γνωστή η φλόγα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, διαδίδει το μήνυμα της προσφοράς ζωής από πόλη σε πόλη, από χωριό σε χωριό, σε ολόκληρη τη χώρα. Με το πέρασμα της έχουμε νέους εθελοντές αιμοδότες, αλλά και συλλόγους που δημιουργούνται σε περιοχές που δεν υπήρχαν. Έτσι έγινε και πριν από 11 χρόνια στην πόλη μας, όπου η 3η Λαμπαδηδρομία ήταν η αφετηρία της δημιουργίας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών στην πόλη μας.

- Advertisement -

Το μεσημέρι της Δευτέρας η φλόγα άναψε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο.

Τρίτη        20 Σεπτεμβρίου     Πετρανά

Τετάρτη    21 Σεπτεμβρίου    ΤΕΙ

Πέμπτη    22 Σεπτεμβρίου     Κοζάνη

 

 

Πέμπτη 22/9/2016 (Παγκόσμια Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο)

18:00 Σ/Μ Μαρινόπουλος αναχώρηση 18:30 με δρομείς μέσα στην πόλη από οδούς: Αιανής, 3ης Σεπτεμβρίου, Ανδρέα  Παπανδρέου, Πλατεία Συντάγματος, Κασομούλη, Γκέρτσου, Κόμβος Κρόκου, Κόμβος Λάρισας, Πτωχοκομείου, Μπρίστολ, Φιλίππου Β´, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟ ΚΤΕΛ, Γραφείο, Αυλιώτη, Παύλου Μελά, Περδίκα, Νομαρχία, Δημοκρατίας, Παύλου Χαρίση, Ξ. Τριανταφυλλίδη, Μητροπολίτου Φωτίου, Μπουσίου, Πεζόδρομος, Κεντρική Πλατεία 19:30)

 

 

Παράλληλα, 19:30 Δρομείς από παλιό ΚΤΕΛ – Μακεδονομάχων – Πλατεία Νίκης Και Ποδηλάτες θα κάνουν βόλτες στην Μακεδονομάχων (που θα παραμείνει κλειστή από 08:00-21:00) )

Μοιραστείτε την είδηση