Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου στο Δήμο Δεσκάτης

2 Min Read

Γόνιμη και ουσιαστική ήταν η επίσκεψη της υποψήφιας Περιφερειάρχη Γεωργίας Ζεμπιλιάδου στο Δήμο της Δεσκάτης

Η συνάντηση της με παραγωγούς στη λαϊκή αγορά και εμπόρους της τοπικής αγοράς αλλά και πολίτες της Δεσκάτης, έδωσαν την ευκαιρία στην επικεφαλής του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ για τη Δυτική Μακεδονία αφενός ν’ ακούσει όλα αυτά που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν και αφετέρου να τους παρουσιάσει τις λύσεις που η ίδια προτείνει για να προοδεύσει ο τόπος και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων της.

- Advertisement -

Η κεντρική ομιλία της κ. Ζεμπιλιάδου έγινε στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον κόσμο να την ακούει με προσοχή αλλά και να την επιβραβεύει με το ζεστό χειροκρότημα του, αφού την άκουσε να τους αναλύει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της που η εφαρμογή του θα βάλει και την περιοχή της Δεσκάτης στο δρόμο της ανάπτυξης.

Ακολούθησε η συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΟΕΒ Καρπερού -Δήμητρας, κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την κ. Ζεμπιλιάδου να δεσμεύεται για την επίλυση τους μόλις πάρει το τιμόνι της Περιφέρειας στα χέρια της.      

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο Καρπερό, τη Δήμητρα, την Παλιουριά, την Κατάκαλη, το Τριφύλλι, την Τρικοκιά και την Άνοιξη, με τους κατοίκους να επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή στη Γεωργία Ζεμπιλιάδου. 

Μοιραστείτε την είδηση