Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου στο Βελβεντό, στο Πλανανόρευμα και στην Αιανή

2 Min Read

Με το Δήμαρχο του Βελβεντού Μανώλη Στεργίου συναντήθηκε στην αρχή της επίσκεψής της στο Βελβεντό η Υποψήφια Περιφερειάρχης με το Συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ για τη Δυτική Μακεδονία Γεωργία Ζεμπιλιάδου. 

Στη συνάντηση η Κα Ζεμπιλιάδου άκουσε τα προβλήματα και τις προτάσεις του Δημάρχου και είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις θέσεις του Συνδυασμού για τα γενικότερα θέματα της Περιφέρειας , αλλά και για ειδικότερα ζητήματα που αφορούν στο Βελβεντό και στη ευρύτερη περιοχή.

- Advertisement -

Στη συνέχεια η Κα Ζεμπιλιάδου αφού επισκέφτηκε την Λαϊκή αγορά και τα καταστήματα του Βελβεντού, συναντήθηκε με τις Διοικήσεις των Αγροτικών Συνεταιρισμών ΑΣΕΠΟΠ και ΔΗΜΗΤΡΑ. Και στις δύο συναντήσεις έγινε ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα και τις προοπτικές ανάπτυξης των Συνεταιρισμών.

Η επίσκεψη στο Βελβεντό ολοκληρώθηκε με ομιλία της Κας Ζεμπιλιάδου στην Κεντρική πλατεία. Στην αρχή της ομιλίας αναφέρθηκε στην πολύ κακή διαχείριση του προβλήματος με τη γέφυρα Σερβίων και γενικότερα στην αναποτελεσματικότητα της Διοίκησης του κου Κασαπίδη καθώς και στην ένοχη σιωπή του κου Αμανατίδη . 

Στη συνέχεια μεταξύ άλλων εστίασε στην εξωστρέφεια της περιοχής , στη στήριξη των Συνεταιρισμών ,στην αξιοποίηση της Λίμνης Πολυφύτου και τον παραλίμνιο τουρισμό και στο πρόγραμμα της «ορεινότητας».

Η περιοδεία την περιοχή ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο Πλατανόρευμα.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας η Κα Ζεμπιλιάδου αφού επισκέφτηκε την Αγία Παρασκευή και την Ροδιανή και μίλησε στην Πλατεία της Αιανής.

Μοιραστείτε την είδηση