Οι γούνες του Βοίου στη Σόφια

2 Min Read

Το Επιμελητήριο Κοζάνης (ΕΒΕ)  και ο Σύνδεσμος Γουνοποιών – Γουνεμπόρων Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας» με σκοπό την προβολή στη γειτονική χώρα Βουλγαρία των προϊόντων γούνας, που παράγονται στη Σιάτιστα  και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βοίου, διοργάνωσαν  επιτυχημένη εκδήλωση «Έκθεσης και Επίδειξης Γούνας» σε κεντρικό Ξενοδοχείο της Σόφιας  που πραγματοποιήθηκε στις 8 & 9 Φεβρουαρίου 2017.

Στη λαμπερή επίδειξη των γουναρικών, που έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου στην κατάλληλα διαμορφωμένη πολυτελή αίθουσα του εξαιρετικού ξενοδοχείου RAMADA PRINSSES SOFIA, που φιλοξένησε το γεγονός, οι δεκάδες καλεσμένοι, αλλά και το κοινό της Σόφιας, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις υπέροχες δημιουργίες ενδυμάτων και αξεσουάρ γούνας των 19 επιχειρήσεων που συμμετείχαν και   που παρουσιάστηκαν  για ένα περίπου τρίωρο από τα πανέμορφα επι σκηνής μοντέλα.

Στην εκδήλωση  προσκλήθηκαν και συμμετείχαν επιχειρήσεις εμπορίου γούνας της Βουλγαρίας, εκπρόσωποι οικονομικών και επιχειρηματικών φορέων της γειτονικής χώρας και πλήθος κόσμου.  Επίσης, παραβρεθήκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης,  κ. Κώστας Κυριακίδης, ο  Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικής Γούνας κ. Δημήτρης Κοσμίδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Σωτήρης Παππάς,  το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου, κ. Δημήτρης Παφύλης, ενώ από την πλευρά των καλεσμένων παραβρέθηκε ο Εμπορικός Ακόλουθος της Ελλάδας στη Σόφια κ. Γιώργος Κουτσοδήμος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σόφιας κ. Tsvetan Simeonov κ.α..

Όλοι οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες δήλωσαν ικανοποιημένοι από το ενδιαφέρον που έδειξαν οι Βούλγαροι για γουναρικά τους και αναμένουν ότι τα οφέλη από αυτή την εξωστρεφή για  τις γουνοποιητικές επιχειρήσεις της περιοχής μας προσπάθεια θα είναι πολλά και ουσιαστικά.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Μοιραστείτε την είδηση