Η HELLENiQ ENERGY δίνει ενέργεια στα όνειρα των αριστούχων αποφοίτων της Κοζάνης

4 Min Read
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Η HELLENiQ ENERGY επιβράβευσε για 2η φορά τους αριστούχους αποφοίτους Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων του σχολικού έτους 2022-2023 που κατοικούν στον Δήμο Κοζάνης, οπού διαθέτει το πρώτο μέγα – φωτοβολταϊκό πάρκο της  Ελλάδας.

O Σωτήρης Αναστασιάδης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της HELLENiQ ENERGY βραβεύει τους αριστούχους

Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση την Τέταρτη, 27 Σεπτέμβριου 2023 στην Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη, η HELLENiQ ENERGY υποδέχτηκε τους αριστούχους αποφοίτους και τους δικούς τους ανθρώπους, μέσα σε ένα κλίμα χαράς, υπερηφάνειας και συγκίνησης, για να τους επιβραβεύσει όχι μόνο για τις άριστες επιδόσεις τους στο σχολείο, αλλά και για τις υψηλές τους βαθμολογίες στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

- Advertisement -
Απονομή από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεοδουλίδη

Βασικό μήνυμα της εκδήλωσης ήταν το “Empowering tomorrow”, τονίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο την στήριξη που προσφέρει ο Όμιλος στη νέα γενιά που αριστεύει και τη θέληση για ένα καλύτερο και βιώσιμο αύριο. Παρουσιαστές της ξεχωριστής εκδήλωσης ήταν η αθλητικογράφος Λίλα Κουντουριώτη και ο stand-up comedian Λάμπρος Φισφής, ενώ το δικό του μήνυμα έδωσε ο αθλητής υπεραποστάσεων και ορειβάτης Μάριος Γιαννάκου, εμπνέοντας τα παιδιά να προσπαθούν, να μην τα παρατούν στις δυσκολίες και να τολμούν να βάζουν υψηλούς στόχους.

Οι παρουσιαστές της εκδήλωσης, Λίλα Κουντουριώτη και Λάμπρος Φισφής
Ο inspirational speaker της εκδήλωσης, αθλητής υπεραποστάσεων Μάριος Γιαννάκου

Η εκδήλωση επιβράβευσης έγινε στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Proud of Youth», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος η HELLENiQ ENERGY, για 15η χρονιά, επιβράβευσε συνολικά  360 αριστούχους αποφοίτους Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων που κατοικούν στους όμορους στις εγκαταστάσεις της Δήμους, δηλαδή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, του Θριασίου Πεδίου και από πέρσι της Κοζάνης. Είναι ενδεικτικό ότι από το 2009 έχει βραβεύσει πάνω από 4.600 αριστούχους από 34 Γενικά Λύκεια και 16 Επαγγελματικά Λύκεια, δείχνοντας έτσι την έμπρακτη στήριξή της στους νέους, σε αυτούς που θέλουν να διαπρέψουν και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Μετάβασης, Πράσινου Μετασχηματισμού Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Καινοτομίας Στέργιος Κιανάς, ο Πρύτανης του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Θεοδουλίδης, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης και της ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και στελέχη της Διοίκησης της HELLENiQ ENERGY.

Απονομή από τον Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Μετάβασης, Πράσινου Μετασχηματισμού Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Καινοτομίας κ. Κιάνα
Ο Δήμαρχος της Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, βραβεύει τους αριστούχους

Το Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «Proud of Youth» της HELLENiQ ENERGY ενισχύει το κίνητρο των νέων να διαμορφώσουν το μέλλον τους, να εξελιχθούν και να προοδεύσουν στους τομείς που επιλέγουν. Άλλωστε, όπως δήλωσε απευθυνόμενος στους αριστούχους  ο Επικεφαλής Διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας ΑΠΕ της HELLENiQ ENERGY Δρ. Σωτήρης Καπέλλος «Ξεκινήστε, με θάρρος, αυτοπεποίθηση και τόλμη αυτή τη μεγάλη διαδρομή. Μην πτοηθείτε από τις όποιες δυσκολίες και εμπόδια θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε είτε στην ακαδημαϊκή, είτε στην επαγγελματική σας διαδρομή. Συνεχίστε να πορεύεστε πάντα μπροστά, με πίστη, όραμα και αισιοδοξία. Εμείς, ως HELLENiQ ENERGY, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας. Θα συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε ενεργά.»

Ο Δρ. Σωτήρης Καπέλλος, Επικεφαλής Διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας ΑΠΕ, Chief Operating Officer της Renewable Energy Sources, μέλος της HELLENiQ ENERGY βραβεύει τους «Πρώτους των Πρώτων»
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση