Η «Ηλιαχτίδα» ετοιμάζεται για το μπαζάρ της- Το Σάββατο το event χορού

2 Min Read

Τα παιδιά και οι εθελοντές της «Ηλιαχτίδας» και φέτος ετοίμασαν με μεράκι και γούστο τα προϊόντα που θα πουλήσουν στο φιλανθρωπικό μπαζάρ που θα στηθεί στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης. Ημερολόγια σε διάφορα σχήματα και σχέδια, στολίδια, πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, λικέρ και πολλά εορταστικά καλούδια διατίθενται προς πώληση για να στηριχτεί το έργο του συλλόγου.
«Είμαστε ήδη έτοιμοι. Τα παιδιά και οι εθελοντές του Συλλόγου έχουν κάνει πολλά πράγματα με αγάπη και όπως κάθε χρόνο είμαστε έτοιμοι για το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ» λέει ο πρόεδρος του της «Ηλιαχτίδας» Σάκης Λότσιος.
Το μπαζάρ θα διαρκέσει από τις 10 έως τις 24 Δεκεμβρίου και πολλοί σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων επιλέγουν τα έργα των εθελοντών της Ηλιαχτίδας για την προμήθεια ημερολογίων και άλλων δώρων.
Όσοι θέλουν να προμηθευτούν τα προϊόντα που με τόση αγάπη ετοιμάζει η «Ηλιαχτίδα» μπορούν να περάσουν από το «Σπίτι» της κάθε μέρα 6-8.30 μ.μ., να τα παραγγείλουν μέσω facebook ή να τα προμηθευτούν στο bazaar στην πλατεία.
Το Σάββατο το event χορού
H «Hλιαχτίδα» οργανώνει παράλληλα για πέμπτη χρονιά το κορυφαίο της event της, τη βραδιά χορού και καλεί τους πολίτες να δώσουν το «παρών». Το event γίνεται με αφορμή την 3η Δεκέμβη και παιδιά και ομάδες χορού συμμετέχουν σε μια latin βραδιά.
250 δώρα έχουν μαζευτεί για τους λαχνούς που θα αγοραστούν για την στήριξη των σκοπών της «Ηλιαχτίδας» και θα φιλοξενηθεί στο καφέ Avantzo.

Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση