Η υποδοχή της «Φλόγα της Αγάπης» στη Σιάτιστα

2 Min Read

Την «Φλόγα της Αγάπης» υποδέχθηκε το Σάββατο 20 Αυγούστου 2016 ο Δήμος Βοΐου, στο πλαίσιο της 14ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος, που έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στην εθελοντική αιμοδοσία, ώστε η χώρα μας να καταστεί αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Με δυναμική παρουσία των μελών του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας «Ο Άγιος Παντελεήμων», τοπικών συλλόγων και πολλών δημοτών έγινε η υποδοχή της φλόγας της Αγάπης στην πόλη της Σιάτιστας.

Η Φλόγα διέσχισε όλη την πόλη και κατέληξε στο προαύλιο του Εκπαιδευτηρίου «Γ. Παπαγεωργίου», όπου ο κόσμος υποδέχτηκε τους λαμπαδηδρόμους με θερμό χειροκρότημα και έγινε το άναμμα του βωμού.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Αιμοδοτικού Συλλόγου καλωσόρισε τον κόσμο ο Γιάννης Μαντζιάρης και στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος Χάρης Μπούρτσος και εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ο Αντιδήμαρχος Λάζαρος Γκερεχτές.

Ακολούθησαν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις από το παιδικό τμήμα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σιάτιστας «Μαρκίδες Πούλιου», το χορευτικό του Ιππικού Συλλόγου Σιάτιστας «Ο Άγιος Μόδεστος» και το ΚΑΠΗ Σιάτιστας.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από την παραδοσιακή ορχήστρα «ΑΡΧΟΝΤΕΣ».

Ο Δήμος Βοΐου ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο για την πολυπληθή και ενθουσιώδη προσέλευσή τους στην εκδήλωση καθώς και τους τοπικούς συλλόγους και φορείς για την ενεργό συμμετοχή τους στη λαμπαδηδρομία.

 

 

Μοιραστείτε την είδηση