Η ιστορία του πρώτου ανθρώπου που πάτησε στο φεγγάρι στο «Ολύμπιον»

2 Min Read

Η ταινία «Ο Πρώτος Άνθρωπος» που αναφέρεται στην ιστορία του Neil Armstrong έρχεται στον Κινηματογράφο Ολύμπιον από την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου μαζί με το θρίλερ «Δύσκολες ώρες στο Ελ Ρουαγιάλ και την ταινία Alpha.
O πρώτος άνθρωπος
H ιστορία του Neil Armstrong και της θρυλικής αποστολής στο φεγγάρι το καλοκαίρι του 1969. Η ταινία ακολουθεί την πορεία του Armstrong από το 1961 έως το 1969, την περίοδο δηλαδή που η NASA προετοίμαζε πυρετωδώς το θρυλικό διαστημικό της πρόγραμμα, ώστε να στείλει την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι. Ο αγώνας αυτός οδήγησε σε μια από τις πιο ριψοκίνδυνες και σπουδαίες αποστολές στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Σκηνοθεσία: Damien Chazelle
Σενάριο: Josh Singer
Ηθοποιοί: Ryan Gosling, Jason Clarke, Claire Foy, Kyle Chandler, Corey Stoll, Ciarán Hinds, Christopher Abbott, Patrick Fugit, Lukas Haas
Alpha
Στη λίθινη εποχή ένας νεαρός κυνηγός τραυματίζεται κι εγκαταλείπεται από τους συντρόφους του στην ερημιά, καθώς θεωρείται νεκρός. Εκείνος όμως καταφέρνει να επιζήσει και να ξεκινήσει ένα μακρύ ταξίδι επιστροφής με τη βοήθεια ενός μοναχικού λύκου.
Δύσκολες ώρες στο Ελ Ρουαγιάλ
Επτά άγνωστοι, ο καθένας με ένα κρυμμένο μυστικό, συναντιούνται στο Ελ Ροαγιάλ της Λίμνης Τάχο, ένα ερειπωμένο ξενοδοχείο με σκοτεινό παρελθόν. Κατά τη διάρκεια μιας μοιραίας νύχτας, όλοι θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία για λύτρωση… πριν όλα πάνε κατά διαόλου.Οι Κρις Χέμσγουορθ, Τζον Χαμ, Ντακότα Τζόνσον, Τζέφ Μπρίτζες και Σίνθια Ερίβο πρωταγωνιστούν σε ένα καστ πολλών αστέρων στο Δύσκολες Ώρες στο Ελ Ρουαγιάλ.
Σκηνοθεσία: Ντρου Γκόνταρντ
Ηθοποιοί: Κρις Χέμσγουορθ, Τζον Χαμ, Ντακότα Τζόνσον, Τζέφ Μπρίτζες, Σίνθια Ερίβο

Μοιραστείτε την είδηση