Η kIEFER υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

1 Min Read

Η εταιρεία kIEFER ΤΕΚ ΕΠΕ ανακοινώνει την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» του τμήματος Χημικών Μηχανικών.

Ευρισκόμενη σταθερά στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας με πλήθος δράσεων και πρωτοβουλιών στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η kIEFER επιλέγει να στηρίξει την νέα γενιά και μέσα από την «οδό» της Εκπαίδευσης, προσφέροντας υποτροφίες σε φοιτητές που επιλέγουν να παρακολουθήσουν το μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

- Advertisement -

Επιπρόσθετα, οι εγκαταστάσεις της εταιρείας θα αποτελέσουν ένα «ζωντανό» εργαστήρι για τους φοιτητές του μεταπτυχιακού, όπου θα έχουν την δυνατότητα μέσα από οργανωμένες επισκέψεις, να γνωρίσουν από κοντά πως εφαρμόζεται ο συνδυασμός «Ενεργειακές επενδύσεις και Περιβάλλον». Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις περιβαλλοντικές προκλήσεις, η εταιρεία kIEFER σταθερά επιδιώκει η δραστηριότητά της να συμμορφώνεται με τις βέλτιστες περιβαλλοντικές πρακτικές και τεχνικές, με σεβασμό προς το περιβάλλον και τους πολίτες.

H kIEFER αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες, οργανωμένες και πιο δραστήριες ελληνικές εταιρείες στο ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, έχοντας στο ενεργητικό της την ανάπτυξη και κατασκευή έργων μεγάλης ισχύος. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την κατασκευή, το σχεδιασμό, την προμήθεια εξοπλισμού, την κατασκευή αλλά και τη συντήρηση ενεργειακών συστημάτων.

 

Μοιραστείτε την είδηση