Οι κόκκινες γραμμές δεν γίνονται ροζ κορδέλες δήλωσε ο Θ. Καρυπίδης στη Μεγαλόπολη, τονίζοντας πως σε περίπτωση πώλησης θα υπάρξουν παραιτήσεις

2 Min Read

Σε περίπτωση που χαθεί ο αγώνας, εγώ δεν θα καθήσω Περιφερειάρχης για να στρώσω χαλιά σε ιδιωτικά συμφέροντα» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας στο κλείσιμο της τοποθέτησής του, το απόγευμα της Πέμπτης στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Μεγαλόπολη, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για το διεκδικητικό πλαίσιο και την κλιμάκωση του αγώνα.
Ο Θ. Καρυπίδης επανέλαβε ότι θα υπάρξει παραίτηση του Περιφερειακού Συμβουλίου σε περίπτωση που αλλοιωθεί η λαϊκή εντολή, γιατί «εγώ τις κόκκινες γραμμές δεν τις κάνω ροζ κορδέλες»  και πρόσθεσε πως «η παραίτηση ισχύει ακόμα κι αν πωληθεί μια μονάδα της Μεγαλόπολης».
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας πρότεινε, μάλιστα, τη δημιουργία ενός ενιαίου συντονιστικού οργάνου σε Κοζάνη και Μεγαλόπολη υπό την καθοδήγηση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.
«Να αγωνιστούμε όλοι να μην πουληθεί καμία μονάδα. Να μη σκεφτόμαστε κάτι μόνο όταν μας αγγίζει στενά και τοπικά» είπε ο δήμαρχος Εορδαίας  Σάββας Ζαμανίδης.
Aπο την περιοχή μας στη Μεγαλόπολη βρέθηκαν επίσης οι Αντιπεριφερειάρχες Π. Πλακεντάς, Σ. Μπίρος, Κ. Γέρου, αλλά και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γ. Αδαμίδης.
Την Τρίτη θα συνεδριάσει στη Φλώρινα το Συντονιστικό Όργανο για τις εξελίξεις στη ΔΕΗ μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη και υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων και των όσων συζητήθηκαν στη Μεγαλόπολη.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση