Η κοπή πίτας της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Δυτικής Μακεδονίας

1 Min Read


Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δυτικής Μακεδονίας, έκοψε την περασμένη Κυριακή την πίτα για τη νέα χρονιά. Ενήλικα στελέχη της Περιφερειακής Εφορείας από όλη τη Δυτική Μακεδονία, μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης των Συστημάτων, Παλαιοί Πρόσκοποι, εκπρόσωποι της Δημοτική αρχής τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Τους παραβρισκόμενους καλωσόρισε ο Περιφερειακός Έφορος Δυτικής Μακεδονίας Αθανάσιος Καρακούλας, ο οποίος έκανε έναν απολογισμό της πλούσιας δραστηριότητας των Συστημάτων για το 2017 και ευχήθηκε σε όλους μια καλή χρονιά με πολύ Προσκοπικό παιχνίδι.

- Advertisement -

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης Γιάννης Γρηγοριάδης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Γιώργος Σιαμπανόπουλος, ο Αρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Κοζάνης Κώστας Στούκης και η Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης της Περιφερειακής Εφορείας Αναστασία Χριστοδούλου.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ένα σύντομο βίντεο για τη ζωή και τη δράση του ιδρυτή του Προσκοπισμού λόρδου Robert Baden Powell, μιας από τις μεγαλύτερες μορφές παγκοσμίως που προώθησαν τη βοήθεια προς τον πλησίον και τη συνειδητή ενεργή δράση στην ανθρωπότητα.
H εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας με το φλουρί να πέφτει στο 7ο Σύστημα Προσκόπων Κοζάνης.

Ο Περιφερειακός Έφορος
Δυτικής Μακεδονίας

Καρακούλας Αθανάσιος

Μοιραστείτε την είδηση