Η Κοζάνη φοράει τα γιορτινά της και είναι έτοιμη να φιλοξενήσει μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση

1 Min Read

Συγκεκριμένα, στο  ΔΑΚ Λευκόβρυσης θα διεξαχθεί στις 2 & 3 Απριλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο ΠΑΙΔΩΝ Β, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β και ΠΑΙΔΩN A, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ A.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Κοζάνη, θέλοντας έτσι να ενισχύσει τη διάδοση του ολυμπιακού αυτού αθλήματος, το οποίο η UNESCO έχει χαρακτηρίσει ως το καταλληλότερο αρχικό άθλημα για την ολοκληρωμένη ψυχοσωματική ανάπτυξη  παιδιών και νέων μεταξύ 4 και 21 ετών.

Αρωγοί και συνδιοργανωτές σε αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός, στο οποίο θα λάβουν μέρος εκατοντάδες νεαροί αθλητές από όλη την Ελλάδα, είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Κοζάνης. Σημαντική είναι επίσης η συνεισφορά ιδιωτικών επιχειρήσεων της περιοχής υπό τη μορφή χορηγιών.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και ευελπιστεί στη συνέχιση αυτής της  συνεργασίας με την υλοποίηση σχετικών δράσεων και διοργανώσεων στο μέλλον με στόχο την ανάδειξη του αθλήματος.

Η οργανωτική αρχή έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι αγώνες με ασφάλεια, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα ώστε να απολαύσουμε μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση.

Μοιραστείτε την είδηση