Η Κοζάνη υποδέχτηκε τους 28 νέους σπουδαστές της Egnatia Aviation – Ικανοποιημένοι από την εικόνα της πόλης και της εκπαίδευσης οι Αρχιεκπαιδευτές της Iraqi Airways

2 Min Read

Λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι της Παρασκευής έφτασαν στην Κοζάνη, οι 28 νέοι σπουδαστές της Egnatia Aviation, οι οποίοι αποτελούν τη δεύτερη σειρά εκπαίδευσης της νέας βάσης της εταιρείας.
Οι νέοι εκπαιδευόμενοι θα μείνουν στην Κοζάνη για τους επόμενους 18 μήνες, για να ολοκληρώσουν τη θεωρητική και πρακτική τους εκπαίδευση.
Τη νέα σειρά συνόδευσαν δύο κυβερνήτες της Iraqi Airways, οι οποίοι το μεσημέρι της Παρασκευής συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη.
«Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για τη σημασία της παρουσίας της εταιρείας εδώ και την αξιοποίηση του αεροδρομίου, με τέτοιο τρόπο ώστε να φέρει αποτέλεσμα. Η σχέση ισχυροποιείται. Η επένδυση συνεχίζει και ανθίζει» δήλωσε με ικανοποίηση ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης.

Ο επικεφαλής της εκπαίδευσης της Iraqi Airways Ali Al Jibouri μετέφερε την ικανοποίηση που υπάρχει από πλευράς της εταιρείας και την επιθυμία να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια.
Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής της Egnatia Aviation Δημήτρης Λυμπεράκης δήλωσε πως το σχέδιο για επέκταση στην Κοζάνη υλοποιείται και επανέλαβε πως στόχος είναι να έρχεται κάθε δύο μήνες στην Κοζάνη μια νέα σειρά. «Ο βαθμός της επιτυχίας είναι πολύ υψηλότερος από αυτό που αρχικά περιμέναμε» τόνισε ο κ. Λυμπεράκης, προσθέτοντας πως οι βλέψεις είναι για 200 μαθητές σε περίπου ένα με δύο χρόνια από σήμερα.

Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση