Η μετά – πανδημίας εποχή μέσα από τις φωτογραφίες των μελών της «Φωτοδιόδου»

1 Min Read

Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη η έκθεση έντεκα φωτογράφων της Κοζάνης

Φωτογραφίες από την περίοδο μετά την πανδημία με τα αποτελέσματα αυτής, εκθέτουν στο φουαγιέ της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης έντεκα φωτογράφοι της Κοζάνης, μέλη του συλλόγου «Φωτοδίοδος». Η έκθεση εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης και θα διαρκέσει έως και τις 9 Οκτωβρίου.

Η έκθεση έχει τίτλο «post pandemic visual notes”. Οι έντεκα φωτογράφοι, αποτυπώνουν την μετά-πανδημίας περίοδο, ο καθένας με τη δική του ματιά, βάζοντας σε… σκέψη αυτούς που παρατηρούν τις φωτογραφίες τους.

«Η πανδημία του Covid-19 αναμφισβήτητα μας επηρέασε όλους. Τα συναισθήματα, ωστόσο, που προκάλεσε δεν μπορούσαν να ερμηνευτούν και να αποτυπωθούν την ώρα που βιώνονταν αλλά στην μετά πανδημίας εποχή που ακολούθησε. Οι φωτογράφοι του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του Δήμου Κοζάνης, ανιχνεύοντας την περίοδο αυτή, με τις επιρροές που είχε στον καθένα, δημιούργησαν ενδιαφέρουσες φωτογραφικές εργασίες που τις παρουσιάζουν στην  έκθεσή τους» αναφέρουν τα μέλη της ομάδας.

Οι φωτογράφοι που συμμετέχουν είναι οι:

Βασίλης Κυρατσής, Νίκος Λόφτσαλης, Παναγιώτης Μολασιώτης, Βασίλης Μπουντιούκος, Αθηνά Σταυριανουδάκη, Αναστασία Τιαβλιάκου, Μίλτος Τριανταφύλλου, Βίκυ Τσιούμη, Λάζαρος Φιρτικιαδάκης, Νατάσα Φούρκα και Σάκης Δαζάνης.

Η έκθεση είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Κατερίνα Κοζιάκη-www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση