Η Μουσική Σκηνή «DALUZ LIVE»…επιστρέφει ανανεωμένη

2 Min Read

Η Μουσική Σκηνή «DALUZ LIVE»…επιστρέφει ανανεωμένη, με πολλές εκπλήξεις και ανατρεπτικά προγράμματα που αναμένεται να δώσουν άλλη πνοή στη νυχτερινή διασκέδαση, στην Κοζάνη.

Κορυφαίοι καλλιτέχνες της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής αλλά και νέοι ταλαντούχοι ερμηνευτές και μουσικοί συναντιούνται στη Μουσική Σκηνή «DALUZ LIVE»…με μουσικές προτάσεις για όλα τα γούστα!!! Μια εκρηκτική μίξη, με έξυπνες ενορχηστρώσεις, όπου το λαϊκό πρόγραμμα συναντά το παραδοσιακό και αντίστροφα…

- Advertisement -

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για τη στιγμή που οι καλλιτεχνικές επιλογές της Μουσικής Σκηνής «DALUZ LIVE»  θα αναδιοργανώσουν την πορεία της φετινής διασκέδασης για τα καλά στην Κοζάνη!!!

Η πρεμιέρα του μόνιμου σχήματος πιθανολογείται ότι θα γίνει το Σάββατο 15 Οκτώβρη. Πριν όμως, οι φίλοι και οι φίλες που θα περάσουν τις πόρτες της Μουσικής Σκηνής “DALUZ LIVE”, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μοναδικό διήμερο κεφιού και γλεντιού, με σημείο αναφοράς τη Δημοτική μας μουσική παράδοση. Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, ο Αλέξης Παρχαρίδης, ο Γιώργος Ιωαννίδης, η Πέλλα Νικολαίδου, ο Μπάμπης Κεμανετζίδης, ο Κώστας Πουτακίδης, ο Στάθης Αλεξανδρίδης και η Ειρήνη Σαχταρίδου, αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα μεγάλο Ποντιακό γλέντι. Τη σκυτάλη παίρνει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, η μοναδική Γωγώ Τσαμπά. Στο πλευρό της ο ταλαντούχος τραγουδιστής Νίκος Σιώλιας, ο δεξιοτέχνης Γιώργος Μάντσιος στο κλαρίνο και ο ανερχόμενος Κρητικός λυράρης και τραγουδιστής Μιχάλης Ματζίρης, σε μια βραδιά άνευ προηγουμένου που αναμένεται να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις…

Για κρατήσεις και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6943 43 34 55 ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις σελίδες (Facebook: Daluz Kozani, Twitter: Daluz live Kozani,  e-mail: [email protected])

Περισσότερα επί σκηνής…

Μοιραστείτε την είδηση