Η «Μπαγκατζούνης ΑΕΒΕ» στην FOOD EXPO 2023

2 Min Read

Άκρως επιτυχημένη κρίθηκε η συμμετοχή της εταιρείας «Μ. Μπαγκατζούνης κ Υιοί ΑΕΒΕ» στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών «FOOD EXPO2023» που έγινε από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και για μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, αποτελώντας πόλο έλξης για περισσότερους από 40.000 επαγγελματίες της οργανωμένης λιανικής, του χονδρεμπορίου και της μαζικής εστίασης.

- Advertisement -

Η «Μπαγκατζούνης ΑΕΒΕ», της οποίας οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Βατερό Κοζάνης, παρουσίασε την ανανεωμένη σειρά «ELGRECO TEAS (TEABAG & LOOSE)» καθώς και προϊόντα της κλασσικής της σειράς μπαχαρικών (ρίγανη, πιπέρι κ.α.) που κυκλοφορεί στις αγορές για περισσότερο από 40 χρόνια.

Επίσης, εμφάνισε τις νέες σύγχρονες οικολογικές συσκευασίες των προϊόντων της, κέρασε τους επισκέπτες ροφήματα El Greco και παρουσίασε τις δράσεις και επενδύσεις που έχει κάνει για εξοικονόμηση ενέργειας και τα ερευνητικά προγράμματα που υλοποιεί.

Το τριήμερο της έκθεσης, πέρασαν από το περίπτερο της εταιρείας επαγγελματίες από τον κλάδο των σούπερ μάρκετ, ξενοδοχείων, μεγάλες εταιρείες διανομής, από την HO.RE.CA, τουριστικές επιχειρήσεις κ.α. από την Ελλάδα και το εξωτερικό (ΗΠΑ, Βρετανία, Κύπρος, Ισραήλ, Κίνα, Σκανδιναβία κ.α.).

Αξίζει να σημειωθεί πως η «Μπαγκατζούνης ΑΒΕ» εξάγει το 30% της παραγωγής της με τα προϊόντα της να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών τόσο στην ξένη όσο και στην εγχώρια αγορά.

Μοιραστείτε την είδηση