Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα στο “Ολύμπιον”

5 Min Read

Νέα κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά  στο «Ολύμπιον» με ταινίες για μικρούς και μεγάλους, μέχρι και την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου. Το επιτυχημένο και ανατριχιαστικό παιχνίδι τρόμου μετατρέπεται σε μια κινηματογραφική ταινία που θα σας παγώσει το αίμα: «Πέντε νύχτες στου Φρέντι». Ο Ηλίας Μελέτης ,ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Λάμπρος Φισφής πρωταγωνιστούν στην ελληνική ταινία «Άκου ποιος μιλάει». Για  τρείς μόνο μέρες Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη θα προβάλλεται η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε «Οι δολοφόνοι του ανθισμένου φεγγαριού», με πρωταγωνιστές τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Συνεχίζονται και γι΄ αυτήν την εβδομάδα οι παιδικές ταινίες «Paw Patrol» και «Rock Dog 3».

ΑΙΘΟΥΣΑ 1

  1. ΠΕΝΤΕ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΟΥ ΦΡΕΝΤΙ

Μπορείς να επιβιώσεις πέντε νύχτες;

Η Blumhouse – παραγωγός εταιρεία των M3GAN, Νεκρό Τηλέφωνο και Ο Αόρατος Άνθρωπος- μεταφέρει το Πέντε Νύχτες στου Φρέντι στη μεγάλη οθόνη.
Η ταινία διηγείται την ιστορία ενός ταλαιπωρημένου νυχτοφύλακα, ο οποίος ξεκινά να εργάζεται στην πιτσαρία Φρέντι Φάζμπεαρ. Κατά τη διάρκεια της πρώτης του μέρας στη δουλειά, συνειδητοποιεί ότι η νυχτερινή βάρδια στου Φρέντι θα είναι πιο δύσκολη απ’ όσο νόμιζε.

Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή  2 ΠΡΟΒΟΛΕΣ 7.30 & 9.45

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.45

ΑΙΘΟΥΣΑ 2

  1. ΑΚΟΥ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ

Ο Φώτης (Μελέτης Ηλίας) είναι σε αδιέξοδο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένας life coach, αυτό είναι το επάγγελμά του, που έχει χάσει τον προσανατολισμό του. Οι συνεδρίες, που κάποτε επαγγελματικά τον γέμιζαν, δεν του προσφέρουν πλέον την ίδια εσωτερική ικανοποίηση ενώ και στην προσωπική του ζωή έχει απομονωθεί πλήρως. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή για τον εαυτό του και την καριέρα του, θα αναλάβει δράση μία γνώριμη σε αυτόν φωνή που ακούγεται μόνο μέσα στο μυαλό του. Είναι η φωνή της συνείδησής του που προσπαθεί να τον κάνει να ζήσει τη ζωή του. Θα καταφέρει ο Φώτης να βρει ξανά τον… Φώτη και τον έρωτα πριν χαθούν όλα;

Πρωταγωνιστούν : ΗΛΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΙΣΦΗΣ

2 ΠΡΟΒΟΛΕΣ 7.30 & 9.45

Δευτέρα,  1 ΠΡΟΒΟΛΗ 7.30

  1. ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

Στην Αμερική των αρχών του 20ου αιώνα, το πετρέλαιο αποφέρει αμύθητα πλούτη στη φυλή των Όσεϊτζ, που γίνονται από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο μέσα σε μία στιγμή. Ο αμύθητος πλούτος των αυτόχθονων Αμερικανών προσελκύει παρείσακτους λευκούς που χειραγωγούν, εκβιάζουν και κλέβουν τις περιουσίες των Όσεϊτζ για να καταλήξουν σε δολοφονίες.

Πρωταγωνιστούν : ΡΟΜΠΕΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ, ΛΕΟΝΑΡΝΟ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ

Δευτέρα 30/10, Τρίτη 31/10, Τετάρτη 1/11 : 1 ΠΡΟΒΟΛΗ 6.00

Μόνο Παρασκευή,  Σαββάτο και  Κυριακή προβάλλονται οι παιδικές ταινίες

ROCK DOG 3

Μετά την παγκόσμια περιοδεία του,ο Μπάντι παίρνει λίγο χρόνο και επιστρέφει στο χωριό του. Όταν μαθαίνει ότι η μπάντα κοριτσιών, K-9, δεν ξέρει ποιος είναι ο Άνγκους Σκάτεργουντ, αποφασίζει να λάβει μέρος στο μουσικό διαγωνιστικό σόου, Battle the Beat, για να εμπνεύσει μια νέα γενιά ροκ σταρ. Αλλά ο Μπάντι διαχειρίζεται περισσότερα από όσα μπορεί όταν ασχολείται με το τηλεοπτικό σόου, καθώς παραμελεί τους στόχους του και μετατρέπεται εν μια νυκτί σε τηλεπερσόνα.

PAW  PATROL : H ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΙΝΙΑ

Όταν ένας μαγικός μετεωρίτης πέφτει στην Πόλη της Περιπέτειας, τα κουτάβια του PAW Patrol αποκτούν υπερδυνάμεις, μεταμορφώνοντάς τα σε Υπερκουτάβια! Για τη Σκάι, το νεαρότερο μέλος της ομάδας, οι νέες δυνάμεις που αποκτά ήταν όνειρο ζωής. Αλλά τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος των κουταβιών, ο Δήμαρχος Χάμντινγκερ, το σκάει από τη φυλακή και συνεργάζεται με μία τρελή επιστήμονα για να κλέψει τις υπερδυνάμεις και για τους δύο κακούς. Με τη μοίρα της Πόλης της Περιπέτειας να κρέμεται από μια κλωστή, τα Υπερκουτάβια πρέπει να σταματήσουν τους κακούς προτού να είναι πολύ αργά και η Σκάι θα μάθει ότι ακόμα και το πιο μικρό κουτάβι μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά.

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 5.30 στα Ελληνικά

Για το πρόγραμμα του κινηματογράφου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.cineolympion.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: ,
Μοιραστείτε την είδηση