Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα στο “Ολύμπιον”

4 Min Read

Από Πέμπτη  23/11/2023 έως και Τετάρτη 29/11/2023

Με τέσσερις νέες ταινίες ξεκινά η κινηματογραφική εβδομάδα στο «Ολύμπιον», σήμερα Πέμπτη 23 Νοεμβρίου. Προβάλλεται η επική ταινία του ΡΙΝΤΛΕΪ ΣΚΟΤ για την πολυτάραχη ζωή του εμβληματικού Γάλλου Στρατηγού και Αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη «Ναπολέων». Προβάλλεται  η νέα παιδική ταινία της DISNEY «Ευχή». Το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση stand up comedy «Αλέξανδρος Τσουβέλας BEST OF». Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, η χριστουγεννιάτικη παιδική παράσταση με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Καπετάνιο «Ο Σκρουτζ και τα πνεύματα των εορτών», μας φέρνει την μαγεία των Χριστουγέννων. Προβάλλεται η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία τρόμου στην ιστορία της Α24 στο box office της Βόρειας Αμερικής, «Μίλα».

ΑΙΘΟΥΣΑ 1&2

  1. ΝΑΠΟΛΕΩΝ

Η ταινία ΝΑΠΟΛΕΩΝ είναι μια θεαματική, επική περιπέτεια για την πολυτάραχη άνοδο και πτώση του εμβληματικού Γάλλου Αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη, τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Joaquin Phoenix. Η ταινία, μια πολύ υψηλών προδιαγραφών παραγωγή με την υπογραφή του θρυλικού σκηνοθέτη Ridley Scott, αποτυπώνει το ανελέητο ταξίδι του Βοναπάρτη στην εξουσία υπό το πρίσμα της εμμονικής, εκρηκτικής σχέσης του με τη μόνη αληθινή του αγάπη, τη Ζοζεφίν, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του μέσα από μερικές από τις πιο απαιτητικές δυναμικές σκηνές μάχης στην ιστορία του κινηματογράφου.

Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με ΟΣΚΑΡ ΧΟΑΚΙΝ ΦΙΝΙΞ.

2  ΠΡΟΒΟΛΕΣ 6.30 (Αίθουσα 2) και 9.00 (Αίθουσα 1)

Σάββατο 25/11, 2 προβολές 6.30 και 9.30 (Αίθουσα 2)

EYXH

Ας γνωρίσουμε την 17χρονη Άσα, τον Βασιλιά Μαγκνίφικο, την κατσίκα της Άσα, τον Βαλεντίνο και το Σταρ, μια κοσμική μπάλα με απεριόριστη ενέργεια που φέρνει η Άσα, με μια ευχή της, στη Γη. Επίσης θα απολαύσουμε ένα snippet του τραγουδιού της Ariana DeBose “This Wish,” ένα από τα πολλά τραγούδια που συνέθεσαν για την ταινία η Julia Michaels και ο Benjamin Rice.
Στο animation «Ευχή» (Wish) η Άσα, μια πανέξυπνη ιδεαλίστρια, κάνει μια τόσο δυνατή ευχή που μια κοσμική δύναμη, μια μικρή μπάλα με ατελείωτη ενέργεια, το Σταρ, καλείται να την πραγματοποιήσει. Μαζί, η Άσα και το Σταρ αντιμετωπίζουν τον πιο επικίνδυνο εχθρό, τον ηγέτη της πόλης Rosas, τον Βασιλιά Μαγκνίφικο, προκειμένου να σώσουν την κοινότητά της και να αποδείξουν πως όταν η θέληση ενός θαρραλέου ανθρώπου συνδυάζεται με τη μαγεία των αστεριών, συμβαίνουν θαύματα.

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 6.30 στα Ελληνικά 

Σάββατο 25/11, 1 προβολή 4.30 στα Ελληνικά (στην Αίθουσα 2)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΥΒΕΛΑΣ best of

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας επιστρέφει για το “BEST OF”, με τα καλύτερά κείμενα της πολυετούς πορείας του εμπλουτισμένα με προσωπικά του βιώματα και ιστορίες απείρου κάλλους!

Κάθε παράσταση είναι διαφορετική, πρόζα, αυτοσχεδιασμός και διαδραστικότητα, απίστευτο γέλιο και σάτιρα με χαρακτήρες διάσημους αλλά και της διπλανής πόρτας, ατάκες που άφησαν εποχή και ο μοναδικός Αλέξανδρος Τζουβέλας στα καλύτερά του επί σκηνής!

Σάββατο 25/11, 1 παράσταση 9.00

Ο ΣΚΡΟΥΤΖ και τα Πνεύματα των Εορτών

Η παιδική σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ συνεχίζοντας την επιτυχημένη δεκαεπτάχρονη πορεία της , με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει φέτος  την πιο επίκαιρη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ βασισμένη πάνω στο γνωστό έργο του ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΙΚΕΝΣ (Μία Χριστουγεννιάτικη ιστορία)

Κυριακή 26/11, 2 παραστάσεις 12.00 & 4.00μ.μ.

  1. ΜΙΛΑ ΜΟΥ

Όταν μια ομάδα φίλων ανακαλύπτει πώς να καλεί πνεύματα μέσω ενός ταριχευμένου χεριού, εθίζεται στη νέα περιπέτεια, μέχρι που ένας εξ αυτών ξεπερνά τα όρια και απελευθερώνει τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις.

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.45 εκτός Σαββάτου 25/11 (στην Αίθουσα 2)

Για το πρόγραμμα του κινηματογράφου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.cineolympion.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: ,
Μοιραστείτε την είδηση