Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα στο “Ολύμπιον”

3 Min Read

Από σήμερα Πέμπτη έως και την Τετάρτη 19 Ιουνίου συναρπαστικές ταινίες θα προβάλλονται στο κινηματοθέατρο «Ολύμπιον». Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία. Συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα η ταινία κινουμένων σχεδίων με τον αγαπημένο γάτο «Γκάρφιλντ: Γάτος με πέταλα. Ο παραγωγός Μ. Νάιτ Σιάμαλαν παρουσιάζει την ταινία “Οι Παρατηρητές” σε σενάριο και σκηνοθεσία της Ισάνα Νάιτ Σιάμαλαν. Προβάλλεται η περιπέτεια δράσης «Bad Boys: Ride or Die».

ΑΙΘΟΥΣΑ 1

- Advertisement -
  1. TA ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ 2

Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” επιστρέφει στο μυαλό της Ράιλι που μόλις μπήκε στην εφηβεία την στιγμή που τα κεντρικά επιδέχονται ξαφνικά σαρωτικές ανακατατάξεις ώστε να δημιουργηθεί χώρος για κάτι εντελώς απρόσμενο:  νέα Συναισθήματα! Η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που τόσο καιρό τρέχουν με μεγάλη επιτυχία τα κεντρικά, νιώθουν άβολα όταν εμφανίζεται η Ανησυχία! Και, όπως φαίνεται, έρχεται μαζί με παρέα.

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 7.00 στα Ελληνικά 

  1. ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ

 «Οι Παρατηρητές» είναι βασισμένοι στο μυθιστόρημα «The Watchers» του Α.Μ. Σάιν. Η ταινία ακολουθεί τη Μίνα, μία 28χρονη καλλιτέχνιδα, που βρίσκεται χαμένη σε ένα αχανές, αχαρτογράφητο δάσος στη δυτική Ιρλανδία. Όταν η Μίνα βρίσκει καταφύγιο, καταλήγει  αιχμάλωτη μαζί με τρεις άγνωστους, τους οποίους κάθε νύχτα παρακολουθούν μυστηριώδη πλάσματα. Μπορεί να μην τα βλέπεις, αλλά εκείνα βλέπουν τα πάντα.

Πρωταγωνιστούν : Ντακότα Φάνινγκ

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.30

ΑΙΘΟΥΣΑ 2

  1. ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ : ΓΑΤΟΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ

O Γκάρφιλντ ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού! Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του- έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Βικ – ο Γκάρφιλντ και ο σκυλοφίλος του Όντι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Βικ σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 7.00 στα Ελληνικά 

  1. BAD BOYS: RIDE OR DIE

Όταν ο αρχηγός Hoard (Joe Pantoliano) κατηγορείται για συνεργασία με καρτέλ ναρκωτικών για πολλά χρόνια, τα «Κακά Παιδιά» (Will Smith & Martin Lawrence) ορκίζονται να αποκαταστήσουν την αδικία σε βάρος του. Αλλά όσο πλησιάζουν την αλήθεια, ο Mike και ο Marcus παγιδεύονται οι ίδιοι και καταλήγουν φυγάδες και επικηρυγμένοι από  τα καρτέλ. Με την αστυνομία να τους καταδιώκει, τα καρτέλ και τις συμμορίες του Μαϊάμι να τους έχουν στοχοποιήσει, τι τους απομένει να κάνουν;

Πρωταγωνιστούν : ΓΟΥΙΛ ΣΜΙΘ, ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΡΕΝΣ

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.30

Για το πρόγραμμα του κινηματογράφου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.cineolympion.gr

Μοιραστείτε την είδηση