Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα στο “Ολύμπιον”

2 Min Read

Από σήμερα Πέμπτη 20 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 26 Ιουνίου δύο ταινίες θα προβάλλονται στο κινηματοθέατρο «Ολύμπιον». Συνεχίζεται η ταινία κινουμένων σχεδίων της DISNEY – PIXAR «Τα μυαλά που κουβαλάς 2». Προβάλλεται η ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή τον ΡΑΣΕΛ ΚΡΟΟΥ «Ο εξορκισμός».

ΑΙΘΟΥΣΑ 1

- Advertisement -
  1. TA ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ 2

Οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά—φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Kelsey Mann, ο νέος χαρακτήρας θα φέρει τα πάνω κάτω στα κεντρικά. «Η Ανησυχία, με τη φωνή της Maya Hawke, μπορεί να είναι νέα προσθήκη στην ομάδα, αλλά δεν είναι από αυτούς που κάθονται στον πάγκο» σχολιάζει ο Mann. «Πράγμα που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτείς τι συμβαίνει στα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας».

2  ΠΡΟΒΟΛΕΣ 7.00 μεταγλωττισμένο & 9.30 υποτιτλισμένο

ΑΙΘΟΥΣΑ 2

  1. Ο ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ

O βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ράσελ Κρόου πρωταγωνιστεί ως o Άντονι Μίλερ, ένας ταλαιπωρημένος ηθοποιός, ο οποίος αρχίζει να καταρρέει στη διάρκεια γυρισμάτων μιας ταινίας υπερφυσικού τρόμου. Η αποξενωμένη κόρη του, Λι (Ράιαν Σίμπκινς), αναρωτιέται αν ξανακυλάει στους παλιούς εθισμούς του ή αν συμβαίνει κάτι πιο απειλητικό. 

Με τους Σαμ Γουόρθινγκτον, Χλόη Μπέιλι, Άνταμ Γκολντμεπργκ και Ντέιβιντ Χάιντ Πίρς. Από τον παραγωγό των  «Halloween» και τον δημιουργό των ταινιών «Scream».

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.30

Για το πρόγραμμα του κινηματογράφου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.cineolympion.gr

Μοιραστείτε την είδηση