Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα στο «Ολύμπιον»

3 Min Read

Με τον Χάρισον Φορντ να επιστρέφει στο ρόλο του θρυλικού ήρωα αρχαιολόγου στην τελευταία ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο δίσκος του πεπρωμένου», τη συνέχεια των ταινιών τρόμου «Παγιδευμένη Ψυχή: Η Πορφυρή πόρτα» και την ταινία της Disney – Pixar «Στο στοιχείο τους», ξεκίνησε η νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 6 Ιουλίου και θα  διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 12 Ιουλίου.

ΑΙΘΟΥΣΑ 1

- Advertisement -
  1. Ο ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ 
  2. ΚΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ

Πρωταγωνιστούν : ΧΑΡΙΣΟΝ ΦΟΡΝΤ, ΜΑΝΤΣ ΜΙΚΕΛΣΕΝ, ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ 

2 ΠΡΟΒΟΛΕΣ 7.00 (ΑΙΘΟΥΣΑ 1) &  9.30 (ΑΙΘΟΥΣΑ 2)

Βρισκόµαστε στο 1969 και ο Indiana Jones (Harrison Ford) είναι έτοιµος να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Έχοντας περάσει πάνω από µία δεκαετία διδάσκοντας στο Hunter College της Νέας Υόρκης, ο καταξιωµένος καθηγητής αρχαιολογίας ετοιµάζεται να αποσυρθεί στο ταπεινό και µοναχικό του διαµέρισµα. Όλα αλλάζουν µε την απρόσµενη επίσκεψη της αποξενωµένης βαφτιστήρας του Helena Shaw (Phoebe Waller-Bridge), η οποία αναζητά ένα ανεκτίμητο αρχαίο εύρηµα που είχε εµπιστευτεί ο πατέρας της στον Indy πριν χρόνια. Πρόκειται για τον δίσκο του πεπρωµένου, έναν µηχανισµό του Αρχιµήδη που µπορεί να αλλάξει την ιστορία.

Ως έµπειρη απατεώνισσα, η Helena κλέβει τον µηχανισµό και αποχωρεί γρήγορα από τη χώρα για να το πουλήσει σε όποιον προσφέρει τα περισσότερα χρήµατα. Μην έχοντας άλλη επιλογή από το να την κυνηγήσει, ο Indy ξεκινάει µία τελευταία επική διαδροµή. Εντωµεταξύ, ο παλιός εχθρός του Indy, ο πρώην Ναζί Jurgen Voller (Mads Mikkelsen), έχει τα δικά του τροµαχτικά σχέδια για τον µηχανισµό µε σκοπό να αλλάξει τη ροή της παγκόσµιας ιστορίας.

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΨΥΧΗ: Η ΠΟΡΦΥΡΗ ΠΟΡΤΑ

Πρωταγωνιστούν : ΠΑΤΡΙΚ ΓΟΥΙΛΣΟΝ, ΤΑΪ ΣΙΜΠΚΙΝΣ, ΧΙΑΜ ΑΜΠΑΣ

1 ΠΡΟΒΟΛΗ  9.45

Για να απαλλαγούν μια και καλή από τους δαίμονες που τους κατατρέχουν, ο Josh (Patrick Wilson) και ο νεαρός Dalton (Ty Simpkins) πρέπει να καταβυθιστούν ακόμα περισσότερο στο Πέρα και να έρθουν αντιμέτωποι με το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειάς τους καθώς και με νέους, ακόμα πιο τρομακτικούς δαίμονες που κρύβονται πίσω από την πορφυρή πόρτα.

ΑΙΘΟΥΣΑ 2

  1. ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥΣ

 1 ΠΡΟΒΟΛΗ 7.00  μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά

Στο στοιχείο τους είναι η νέα πρωτότυπη ταινία των Disney και Pixar όπου η φωτιά, το νερό, η γη και ο αέρας ζουν όλοι μαζί στην Πόλη των Στοιχείων. Η Φλόγα, μια δυναμική, πανέξυπνη κι εκρηκτική νεαρή κοπέλα γνωρίζει έναν αστείο, γλυκανάλατο, χαλαρό τύπο, τον Νηρέα. Η φιλία τους θα την κάνει να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο στον οποίο ζουν.

Για το πρόγραμμα του κινηματογράφου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.cineolympion.gr

Μοιραστείτε την είδηση