Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα στο “Ολύμπιον”

2 Min Read

Τρεις νέες ταινίες προβάλλονται από την Πέμπτη 5 Μαΐου έως και Τετάρτη 11 Μαΐου στο Ολύμπιον. Ετοιμαστείτε για ατελείωτη δράση με τη νέα ταινία των ηρώων της Marvel, την επιστροφή της πολυαναμενόμενης ταινίας εποχής «Ο πύργος του Downton αλλά και τη διασκεδαστική ταινία κινουμένων σχεδίων 100% Λύκος.

Αίθουσα 1

Doctor Strange in the multiverse of madness

Προβάλλεται η πολυαναμενόμενη ταινία της Μarvel Doctor Strange in the multiverse of madness. Η ταινία αποτελεί τη συνέχεια του Doctor Strange Avengers: Endgame & Spiderman no way home και είναι η 28η ταινία του MCU. Μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν το Avengers: Endgame o Dr. Stephen Strange συνεχίζει να αναζητά την Time Stone. H συνάντηση με ένα φίλο από τα παλιά – που όμως πλέον μετατράπηκε σε εχθρό – θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ανείπωτο κακό.

Πρωταγωνιστούν: ΜΠΕΝΕΤΙΚΤ ΚΑΜΠΕΡΜΠΑΤΣ, ΕΛΙΖΑ[1]ΜΠΕΘ ΟΛΣΕΝ, ΠΑΤΡΙΚ ΣΤΙΟΥΑΡΤ, ΡΕΪΤΣΕΛ ΜΑΚ ΑΝΤΑΜΣ 2 ΠΡΟΒΟΛEΣ 6.45 & 9.30.

ΑΙΘΟΥΣΑ 2

    1. Προβάλλεται η παιδική ταινία
  • 100% ΛΥΚΟΣ

Ο Φρέντι Λούπιν θα ήταν ένας συνηθισμένος έφηβος, εάν δεν ήταν απόγονος μιας οικογένειας λυκανθρώπων! Αντί όμως για λύκο, μεταμορφώνεται σε ένα φουντωτό σκυλί κανίς! Θα καταφέρει να αποδείξει τελικά πως είναι 100% λύκος;

 

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 6.45 στα Ελληνικά 

 

  1. Ο κόσμος  του DOWNTON επιστρέφει

  • Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ DOWNTON 2: ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ 

Από τον πολυβραβευμένο δημιουργό Τζούλιαν Φέλοους έρχεται το κινηματογραφικό γεγονός Ο Πύργος του Downton 2: Μια Νέα Εποχή. Η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική επιστροφή ενώνει το αγαπημένο καστ ηθοποιών σε ένα ταξίδι στη Ν. Γαλλία, για να αποκαλυφθεί το μυστήριο της νεοαποκτηθείσας βίλας της Βάιολετ Κρόουλι ως κληρονομιά.

 

Πρωταγωνιστούν: ΜΑΓΚΙ ΣΜΙΘ, ΤΖΙΜ ΚΑΡΤΕΡ, ΛΟΡΑ ΚΑΡΜΑΪΚΛ

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.00

 

Για το πρόγραμμα του κινηματογράφου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  : www.cineolympion.gr

Μοιραστείτε την είδηση