Η νόμιμη εκδοχή του μη ηθικού, του Θόδωρου Θεοδωρίδη Γραμματέα της Ν.Ε. Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής

1 Min Read

Η ηγεσία της περιφέρειας απέτυχε συνειδητά και πάλι να αφουγκραστεί τους επιχειρηματίες που έχουν επί μήνες κλειστά τα μαγαζιά τους.   Απέτυχε συνειδητά όχι γιατί 1827 επιχειρήσεις πήραν τα χρήματα που τους αναλογούν νόμιμα βάσει κριτηρίων, αλλά γιατί άφησε εκτός προγράμματος χιλιάδες άλλες μικρές επιχειρήσεις και ΚΑΔ.

Λιανεμπόριο, εστίαση, καφέ, γυμναστήρια και πολλοί άλλοι επαγγελματικοί κλάδοι το μόνο κάνουν είναι να συσσωρεύουν χρέη και απλήρωτους λογαριασμούς.

- Advertisement -

Γνωρίζατε από την αρχή το αποτέλεσμα των κριτηρίων που βάλατε. Αλλά σκοπίμως αγνοήσατε επαγγελματίες οι οποίοι σε κανονικές συνθήκες πάλευαν ούτως ή άλλως για το καθημερινό μεροκάματο, πόσο μάλλον σε μια περίοδο υγειονομικής κρίσης με κλειστά μαγαζιά, με τεράστια χρέη και απλήρωτες επιταγές.

Οφείλετε στον κόσμο της αγοράς έστω και τώρα να μπορούν να λάβουν την μη επιστρεπτέα επιχορήγηση χωρίς αστερίσκους. Το ποσό που πρέπει να δοθεί εννοείται ότι πρέπει να είναι μεγαλύτερο από αυτό που δώσατε γιατί αφορά χιλιάδες επαγγελματίες.

Το που θα βρείτε τα λεφτά δεν αφορά κανένα. Είναι δική σας δουλειά και υποχρέωση. Αδικήσατε και αδιαφορήσατε για τον κόσμο της αγοράς.

ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΤΕ.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ.

Μοιραστείτε την είδηση