Η «Novasports Running Team» έτρεξε και στην Κοζάνη! Πήρε μέρος στον τέταρτο φετινό αγώνα της σειράς «ΒΙΚΟΣ Street Relays»

1 Min Read

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν τα «ΒΙΚΟΣ Street Relays», οι πρώτοι αγώνες σκυταλοδρομιών στην Ελλάδα, που διεξήχθησαν στην Κοζάνη την Κυριακή 22 Μαϊου. Στον τέταρτο αγώνα για το 2016, περισσότεροι από 1.500 μικροί και μεγάλοι δρομείς, έδωσαν το «παρών», ενώ πλήθος κόσμου απόλαυσε τον πρωτοποριακό αγώνα που γίνεται στο πλαίσιο ανάπτυξης του μαζικού αθλητισμού. Ο αγώνας είχε και κοινωνικό χαρακτήρα, στην προσπάθεια για ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Αισθησιοκινητικές Διαταραχές Δυτικής Μακεδονίας «Ηλιαχτίδα».

 

Τα κανάλια Novasports στηρίζουν τη διοργάνωση ως Media Partner, ενώ παράλληλα στα Καταστήματα Forthnet των περιοχών όπου διεξάγονται οι αγώνες, οι πολίτες μπορούν να γραφτούν για να τρέξουν με τη Novasports Running Team. Στην Κοζάνη, η ομάδα των καναλιών Novasports έλαβε μέρος στη σκυταλοδρομία 4X2500μ.

 

Η επικοινωνιακή στήριξη της διοργάνωσης εντάσσεται στις δράσεις Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης της Forthnet και συγκεκριμένα στον πυλώνα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού

 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη Novasports Running Team στη σελίδα www.novasports.gr/novasports-running-team

 

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

 

 

Μοιραστείτε την είδηση